(foto: PR)
(foto: PR)

Wellantcollege actief voor KWF

Actueel 118 keer gelezen

Leidschendam- Wellantcollege Westvliet hield recentelijk een Goede Doelen Dag. Alle leerlingen hebben hierbij een steentje aan bijgedragen. In totaal hebben de leerlingen middels sponsoractiviteiten een bedrag van 8697,88 euro opgehaald ten gunste van het KWF.

Leerlingen van klas 1 t/m 4 haalden geld op met activiteiten als: Het grootste schilderij van Westvliet, sport en spel, nachtelijke film- & spelmarathon  en  een fietstocht in de Vlietlanden.

In navolging van de Goede Doelen Dag zullen in juni enkele docenten van Westvliet met een fietsploeg de Alpes D'huzes bedwingen. Onder de naam Team Thijs zullen zij 6x de heftig steile Franse berg beklimmen voor het KWF kankerfonds.

"Het enthousiasme onder de leerlingen was hartverwarmend", aldus een woordvoerder van de school. "De opbrengst van 8697,88 euro is uiteraard ook iets om trots op te zijn. Via deze weg wil Westvliet alle leerlingen, docenten en betrokkenen bedanken voor hun geweldige inzet. Onze bijzondere dank gaat uit ook uit naar Hema Berkenhove Leidschendam, Wasserij Lips en Sligro Den Haag Westvlietweg".

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant