(Foto: PR)
(Foto: PR)

Schoolkorfbaltoernooi druk bezocht

Actueel 67 keer gelezen

Voorburg - Vrijdag 19 april streden de Voorburgse scholen weer om de bekers tijdens het Total VEO Schoolkorfbaltoernooi. Het weer was prachtig en de sfeer goed.

Er was sprake van een spannende strijd met in totaal 42 teams van 5 verschillende basisscholen om de fel begeerde bekers. Tussen de wedstrijden door konden de kinderen 6 verschillende oud Hollandsche spellen spelen en springen op het springkussen.

In de weken ervoor zijn op verschillende scholen korfbalclinics georganiseerd voor de groepen 3, 4 en 5 en een algemene training op woensdag 10 april. Dit zorgde ervoor dat alle kinderen goed waren voorbereid op het toernooi.

Veel leerkrachten, ouders en begeleiders waren aanwezig om ‘hun’ kinderen aan te moedigen. Rond 19.15 uur was het toernooi afgelopen en kon de prijsuitreiking beginnen.

De winnaars waren:

Poule 1: Groenschool groep 3/4

Poule 2: Vijverhof groep 4

Poule 3: Lusthof groep 4

Poule 4: Dijsselbloem groep 5

Poule 5: Lusthof groep 5/6

Poule 6: Dijsselbloem groep 6

Poule 7: Groen van Prinstererschool groep 7

Poule 8: Lusthof groep 7/8

En na de prijsuitreiking konden de kinderen nog alle spanning los dansen op de schoolkorfbaldisco. Kinderen die korfbal leuk vinden, kunnen iedere woensdag (m.u.v. woensdag 8 mei) trainen bij VEO van 17.00 - 18.00 uur."Veel dank gaat uit naar Total Nederland en de vele vrijwilligers. We kunnen dankzij hun steun en hulp terugkijken op een succesvol schoolkorfbaltoernooi 2013", aldus de organisatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant