Het hospice is nu gevestigd in de oude polikliniek van het Diaconessenhuis (archieffoto).
Het hospice is nu gevestigd in de oude polikliniek van het Diaconessenhuis (archieffoto).

Bazar Hospice Vliethuys

Actueel 14 keer gelezen

Voorburg - Op zaterdag 29 juni wordt bij het Hospice Het Vliethuys, aan de Voorburgse Fonteynenburglaan 7 een groots opgezette bazar gehouden. De opbrengst van de verkoop van alle spullen komt ten goede aan de Tweede Huiskamer in de nieuwbouw. De aanvang is 10.00 uur en het einde van de bazar is omstreeks 15.00 uur. Inleveren van spullen voor de bazar kan op vrijdag 28 juni in het 'oude' Hospice aan de Fonteynenburghlaan 7,van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Hospice Het Vliethuys heeft een nieuwe locatie aan de Voorburgse Fonteynenburghlaan. Het gaat om een nieuwbouwproject in de voormalige polikliniek van het Diaconessenhuis van in totaal dertienhonderd vierkante meter, waarin negen kamers voor de bewoners zijn ondergebracht en modern zijn ingericht. De Tweede Huiskamer is echter nog niet afgemaakt, omdat hiervoor vooralsnog onvoldoende financiële middelen zijn.

Het Vliethuys biedt zorg en ondersteuning aan mensen die ziek zijn, niet lang meer te leven hebben en niet meer in staat zijn om in hun eigen huis te wonen. Hun levensverwachting is minder dan drie maanden.

Uit de krant