Gymnova opnieuw in de prijzen

Actueel 124 keer gelezen

Leidschendam - In het weekend van 22 en 23 juni hebben de turnsters van Gymnova meegedaan aan de Haagse Bosan Cup. Gedurende dit hele weekend is er geturnd door verschillende turnsters uit de A- en B-selectie van Gymnova.

Op zaterdag was het de beurt aan Merel Smeets, Kim van der Zanden, Puck Boschma, Jianne Roos, Danique Schaar en Nadine Willems. Merel turnde haar beste wedstrijd van het jaar en blonk uit op de Sprong en Brug. Dit werd dan ook beloond met een zilveren medaille voor die toestellen.

Kim, Puck en Jianne turnden deze wedstrijd een niveau hoger dan het afgelopen jaar op niveau instap N2, een hele uitdaging dus. Ze hebben het erg goed gedaan, en Kim wist zelfs nog een bronzen medaille te winnen op sprong.

Op zondag kwamen Lou-Ann Roos, Cheyenne Bosari, Anne-Sophie van Leeuwen, Samantha Stapel, Nikki Docter, Shiomarah Darson, Jasmijn Bakker, Vera de Groot en Joëlle de Jong uit namens Gymnova.

Ook deze dag is er erg goed geturnd, en werd dit beloond met de volgende prijzen: voor Shiomarah een bronzen medaille op de brug en op de balk, voor Vera een gouden medaille op sprong en een zilveren medaille op brug en voor Lou-Ann een gouden medaille op balk, brons op sprong en brug en zilver op de meerkamp.

Meer informatie op www.gymnovagym.nl.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant