De ondertekening met v.l.n.r. Stefan Jong (Gymnova), Jo Ermers (AVGV), René Mook en Rob Bergen (SOS), Remco Bruijne (AVGV).
De ondertekening met v.l.n.r. Stefan Jong (Gymnova), Jo Ermers (AVGV), René Mook en Rob Bergen (SOS), Remco Bruijne (AVGV).

Turners werken samen

Actueel 88 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - De gymnastiekverenigingen AVGV, Gymnova en SOS hebben onlangs een intentieverklaring ondertekend voor een intensieve samenwerking. Dit mede in het licht van het initiatief om te komen tot de realisatie van een gezamenlijk turnhal.

De gymnastiekverenigingen AVGV Voorburg, Gymnova Leidschendam en S.O.S. Voorburg hebben een intentieverklaring getekend voor een vergaande samenwerking.

De clubs zijn al jaren nauw betrokken bij een initiatief met de gemeente om te komen tot een turnhal in Leidschendam-Voorburg. De komst van de turnhal biedt de jeugdige turners de mogelijkheden om binnen de gemeente de standaard wedstrijdprogramma's van de KNGU te oefenen.

Door de krachten te bundelen, kunnen de drie clubs beter deelnemen in de verdere ontwikkeling van de zo hard nodige trainingsfaciliteit. Met de ondertekening van de intentieverklaring onderstrepen de besturen het belang van de samenwerking, waarbij uiteindelijk zelfs een fusie in het belang van de sporters bespreekbaar is.

De verenigingen, samen goed voor meer dan 1500 leden, werken al geregeld samen bij gezamenlijke lessen en wedstrijden. De samenwerking maakt allerlei zaken mogelijk, die de sporters ten goede komen.

 

 

 

 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant