In het bijzijn van de deelnemers overhandigde Cyriel Ramdjiawan de symbolische cheque aan Freek van der Veen van KiKa.
In het bijzijn van de deelnemers overhandigde Cyriel Ramdjiawan de symbolische cheque aan Freek van der Veen van KiKa.

Gift Shijak voor KIKA

Actueel 141 keer gelezen

Leidschendam/Leidschenveen - Shijak Taekwondo heeft dit jaar met de sinterklaasviering een sponsorloop gehouden. Vorig jaar werd ook al een sponsorbijdrage geleverd aan een dorp op de Filippijnen voor de kinderslachtoffers van de vernielende tyfoon Haiyan. Dit jaar werd er voor gekozen om een bijdrage te leveren aan de bouw van een specialistisch onderzoeks- en behandelcentrum genaamd prinses Maxima ziekenhuis in Utrecht.

De ouders en kinderen van Shijak hebben heel hard hun best gedaan om tijdens de Sinterklaas sponsorloop veel geld op te halen en daarnaast zelf ook mee te dingen naar prijzen. De eerste prijs ging naar Lynne van Erp met €113,- , de tweede plaats naar Anne Broersma met €86,- en de 3e plaats naar Umashere Bishesar met €54,-.

Ook de andere deelnemers kregen een symbolische prijs van Shijak. KIKA-ambassadeur Freek van der Veen nam bij Shijak de cheque van €406,20 in ontvangst. In zijn dankwoord aan de leden en aanwezige ouders vertelde hij hen nogmaals over de noodzaak om zoveel mogelijk geld op te halen om kinderkanker te kunnen bestrijden. Meer info ook op www.kika.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant