De gasten genoten tijdens de vaartocht door de Rotterdamse havens van het uitzicht en de goede verzorging.
De gasten genoten tijdens de vaartocht door de Rotterdamse havens van het uitzicht en de goede verzorging.

Genieten van uitstapje met het Rode Kruis

Actueel 167 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Een groep inwoners van Leidschendam-Voorburg maakte op donderdag 15 oktober een uitstapje met het Rode Kruis.

Aan boord van één van de Spido-rondvaartboten maakten zij een mooie vaartocht door de Rotterdamse havens. Zij genoten deze middag van het drukke verkeer op het water, de bedrijvigheid op de werven en in de dokken en het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. Ook in 2016 organiseert het Rode Kruis weer deze uitstapjes, twee keer in de maand van mei tot en met oktober, voor mensen die niet gemakkelijk zelf erop uit kunnen gaan.

De deelnemers maken in kleine groepen met begeleiding van Rode Kruisvrijwilligers een tocht in de omgeving. Bijvoorbeeld naar Vlinders aan de Vliet, de Pluktuin in Naaldwijk, het Museum van Alles en Nog Wat in Nieuwkoop of met strandrups de Vrijheid in Ter Heijde. In maart 2016 verschijnt de nieuwe folder met de uitstapjes. Daarnaast organiseert het Rode Kruis in 2016 ook weer scootmobieltochten, waarbij de deelnemers onder begeleiding kunnen genieten van een mooie tocht.

Verder biedt het Rode Kruis Bijzondere vakanties in een aantal hotels en op het schip de Henri Dunant. Voor meer informatie en/of aanmelden voor de folder met uitstapjes in 2016 naar het Rode Kruis Leidschendam-Voorburg, tel. (070) 386 41 66.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant