Het echtpaar Krijtenburg met burgemeester Klaas Tigelaar die hen kwam feliciteren (familiefoto).
Het echtpaar Krijtenburg met burgemeester Klaas Tigelaar die hen kwam feliciteren (familiefoto).

Echtpaar Krijtenburg viert diamanten bruiloft

Actueel 1.049 keer gelezen

Voorburg - Burgemeester Klaas Tigelaar) bezocht maandag 17 oktober de familie Krijtenburg. De heer Mart Krijtenburg en mevrouw Hetty Krijtenburg-Kuijk vierden op 18 oktober hun 60-jarig huwelijk met hun 4 kinderen, 11 kleinkinderen en 9 achterklinkinderen en een grote schare famlie en vrienden.

De bruidegom is een geboren en getogen Voorburger. Als zoon van de kolenhandelaar Dirk Krijtenburg trad hij in de voetsporen van zijn vader. Met andere handelaren richtte hij Randstadwarmte op zodat in de nadagen van het kolenstoken, de aardgaswarmte was in opkomst, door gezamenlijke inspanning waar nodig nog aan kolenvoorziening kon worden gedaan. Toen aan deze brandstof geen behoefte meer was, richtten zij zich op de 'doe-het-zelf' en Fijnfix ontstond.

De bruid zag het levenslicht in Delft, woonde later in Zoetermeer en werkte voor haar huwelijk bij het ministerie van Maatschappelijk werk.Mart en Hetty leerden elkaar kennen in de geloofsgemeenschap waar ze deelnamen aan het jeugdwerk.Na hun huwelijk vestigden ze zich, uiteraard, in Voorburg, eerst aan de Willemstraat, toen vele jaren aan de Laan van Middenburg en nu sedert 1990 aan het Noteboompark.

Hetty richtte zich allereerst op het gezin, vrij snel kwamen er al kinderen. Maar was daarnaast een grote steun voor Mart, niet alleen in zijn zakelijk werk, maar ook voor zijn werk in en voor de geloofsgemeenschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant