Kinderen en volwassen showden hun Halloweenkostuums op de rode loper en gingen op de foto (foto: Jolanda Nowee, tekst: Sean Hughes).
Kinderen en volwassen showden hun Halloweenkostuums op de rode loper en gingen op de foto (foto: Jolanda Nowee, tekst: Sean Hughes).

Halloween in De Dijken Leidschenveen

di 1 nov 2016, 15:30 Actueel

Leidschenveen - Bewonersvereniging De Dijken organiseerde op zaterdag 29 oktober Halloween in de Rietbuurt in Leidschenveen.
Halloween is een griezelfeest dat officieel op 31 oktober plaatsvindt. Dit feest wordt vooral in de Verenigde Staten gevierd. Dit jaar heeft de bewonersvereniging besloten om het griezelfeest op zaterdag 29 oktober te vieren, omdat dit jaar 31 oktober op een werkdag valt en lastig voor buurtbewoners wordt om Halloween te vieren i.v.m. werk en school. Buurtbewoners uit de Rietbuurt waren om 18:00 uur welkom in het park ter hoogte van de Starnmeerstraat om hier te verzamelen. Vanaf hier mochten buurtbewoners door de buurt lopen en de griezelhuizen bezoeken van medebuurtbewoners.

De Mr. en Miss. Halloween van de Rietbuurt 2016 worden z.s.m. bekend gemaakt op de Facebookpagina van Bewonersvereniging De Dijken. De griezeligste huizen van de Rietbuurt 2016 zijn geworden: de Boekelermeerstraat en de Wijkermeerhof 16, 17, 18 en 19. Na afloop mochten buurtbewoners warme chocolademelk en Halloweenpannenkoeken halen in de tent. Kinderen en volwassen lieten hun Halloweenkostuums showen op de rode loper en gingen op de foto met al hun familie, buren, vrienden en vriendinnen. Het was weer een geslaagd griezelfeest in de buurt, dankzij inzet van vrijwilligers van Bewonersvereniging De Dijken.

Uit de krant