Mustafa en Farid van Big Snack Stuut achter de toonbank in de vernieuwde snackbar (foto: PR).
Mustafa en Farid van Big Snack Stuut achter de toonbank in de vernieuwde snackbar (foto: PR).

Big Snack Stuut weer open na brand

Actueel 1.278 keer gelezen

Leidschendam - Big Snack Stuut aan de Burgemeester Sweenslaan 16 in Leidschendam heeft op 1 november de deur weer geopend.

Doordat er op 1 juli 2016 bij een brand veel rookschade was ontstaan, is deze snackbar 4 maanden dicht geweest. Met grote inzet van een aantal bedrijven en van Mustafa en zijn partner en medewerker is Big Snack Stuut weer opgebouwd tot een mooie gezellige snackbar met nieuwe bakapparatuur en interieur. Mustafa is sinds 1 januari 2002 de eigenaar van 'Stuut' zoals men de snackbar ook wel noemt. Hij bereidt diverse producten zelf, zoals de kipsaté, schaschlick de hete kip, het stoofvlees, de pindasaus en niet te vergeten zijn zeer bekende knoflooksaus. Uiteraard verkoopt hij nog vele meer lekkere gerechten, waaronder Turkse pizza,kapsalon enz.

Ook voor een praatje staat hij altijd klaar en hij kent onderhand veel bewoners van de wijk De Heuvel en omgeving. Mustafa en zijn medewerker Farid zijn blij met de positieve reacties van zijn trouwe klanten nu de snackbar weer open is. "Wij gaan voor de volle 100% voor kwaliteit en gezelligheid." Mustafa wenst niet meer terug te kijken op de achterliggende zwarte periode. Hij kijkt nu vooruit en laat de zomer van 2016 achter zich. "En nieuwe klanten zijn altijd welkom in Big Snack Stuut", laat hij enthousiast weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant