Wethouder van Inge Zweers (l.) en wethouder Inge Nieuwenhuizen (m.) met opbouwwerkster Mirjam Stichter van WOeJ (foto: Ap de Heus).
Wethouder van Inge Zweers (l.) en wethouder Inge Nieuwenhuizen (m.) met opbouwwerkster Mirjam Stichter van WOeJ (foto: Ap de Heus).

Ieder kind verdient een cadeautje van de Sint

Actueel 433 keer gelezen

Voorburg - Het was donderdagmiddag 17 november groot feest in het voormalig wijkcentrum De Driesprong waar cadeautjes worden ingepakt voor Sinterklaas.

Opbouwwerkster van WOeJ Mirjam Stichter is met een aantal vrijwilligers weer bezig met het inpakken van cadeaus die binnenstromen voor het Sinterklaasfeest. Hiermee kunnen ruim 500 kinderen uit minimagezinnen blij worden gemaakt. De kinderen krijgen een goed gevuld Sinterklaaspakket, dat straks gratis worden thuis gebracht door de vrijwilligers. Er zit van alles in, zoals knuffelberen, poppenboeken, puzzels, skelters, fietsjes, schaatsen en nog veel meer, dankzij veel sponsors.

Wethouder Inge Zweers (Wassennaar) en wethouder Inge Nieuwenhuizen (Voorschoten) kwamen ook even langs. "Het was hartverwarmend om te zien hoe de wethouders de cadeautjes inpakten voor de kinderen", aldus Ap de Heus die ook aanwezig was bij de inpaksessie. "Het mooiste gebaar van beide wethouders vond ik dat zij allebei zelf cadeautjes bij de kinderen in Wassenaar en Voorschoten thuis wilde brengen, maar Mirjam Stichter bedankte daarvoor. Zij vertelde dat er genoeg vrijwilligers waren", aldus De Heus, die vond dat de wethouders wel een pluim verdienden voor hun betrokkenheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant