Patrick Tode:
Patrick Tode: "Heeft iemand een professionele aannemer nodig met 25 jaar ervaring? Wij komen graag langs om te helpen" (foto: Inge Koot).

Home-Fix, voor al uw klussen in en om het huis, bestaat 25 jaar

Actueel 1.494 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Bouw- en aannemersbedrijf Home-Fix bestaat 25 jaar. Een mooi moment voor Patrick Tode om inwoners uit Leidschendam-Voorburg te informeren over de werkzaamheden die hij voor particulieren en bedrijven uit handen kan nemen. "Van schilderwerk tot loodgieterswerk en van complete verbouwingen, uitbouwen en serres tot het vervangen van kozijnen en ruiten", vertelt Patrick enthousiast. "Het maakt niet uit wat de klus inhoudt, kwaliteit en een hoogwaardig resultaat is waar wij voor gaan." 

Voordat Patrick 25 jaar geleden met zijn bedrijf Home-Fix van start ging werkte hij bij een aannemersbedrijf. "Dat kan ik ook zelf", was de conclusie die hij snel voor zichzelf trok. En dat blijkt wel nu het bedrijf al 25 jaar bestaat. Hij heeft tot 5,5 jaar geleden vanuit Nootdorp gewerkt en veel projecten in Delft en Zoetermeer gedaan. "Door de mond-tot-mondreclame, waar ik het natuurlijk met name van moet hebben, krijg ik logischerwijs ook veel nieuwe klussen in die regio. Maar ik wil graag in Leidschendam-Voorburg meer bekendheid krijgen." 

Bij Home-Fix kan men terecht voor elke klus in en om het huis. "Wij begeleiden en helpen de klant met het maken van belangrijke beslissingen zodat de klant uiteindelijk het beste resultaat bereikt, ook voor de lange termijn." Home-Fix biedt een totaalpakket. "Bijvoorbeeld bij de verbouwing van een badkamer. Daar komt veel bij kijken. Loodgieterswerk, betegeling, stukadoorswerk enzovoort. Wij beantwoorden alle vragen en geven een compleet advies. Door onze jarenlange ervaring bij verbouwingen, hebben wij al veel gezien en kunnen wij goed assisteren bij het plannen en uitzoeken van een mooie stijl die past bij de klant."

Ook voor klein en groot timmerwerk kan men terecht bij Home-Fix. "Gaat het om een constructies zoals een radiatorombouw, dakkapel, binnendeuren of noem het maar op. Timmerwerk is vakmanschap en alleen ervaring maakt perfect passende constructies." 

Patrick heeft een groot aantal bijzondere projecten op zijn naam staan zoals bijvoorbeeld op luchthaven Zestienhoven waar hij op de begane grond en eerste etage de vloer heeft gelegd. En in het voormalige ADO stadion heeft hij de business lounge ingericht. Hij is nu onder andere druk met de herinrichting van een groot kantoorpand in Zoetermeer.

Maar het zijn zeker niet alleen maar grote projecten waar Home-Fix voor ingeschakeld kan worden. "Heeft iemand een professionele aannemer nodig met 25 jaar ervaring? Wij komen graag langs om te helpen. Wij weten als geen ander dat in een woning zich allerlei problemen kunnen voordoen. Wij kunnen helpen bij het opknappen van de woning. Dus iedereen die een aannemer zoekt is bij ons aan het goede adres."

Meer informatie over Home-Fix is te vinden op de website: www.home-fix.nl of bel naar Patrick Tode: 06 558 634 82. 


 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant