De kinderen vermaakten zich opperbest met de spelletjes in wildwestsfeer, zoals schatgraven, een 'paardenrace' en een rodeostier.
De kinderen vermaakten zich opperbest met de spelletjes in wildwestsfeer, zoals schatgraven, een 'paardenrace' en een rodeostier.

Professor Casimirschool knallend de zomer in

Actueel 734 keer gelezen

Voorburg - De grote vakantie begint pas over twee weken maar op de Professor Casimirschool zit de zomerstemming er al goed in. Op 21 juni, de dag van de zonnewende, vierde de school het jaarlijkse Zomerfeest waarmee het einde van het schooljaar wordt ingeluid.

Het feest stond in het teken van 'het Wilde Westen'. Zodra de bezoekers via saloondeuren het schoolplein opliepen waanden zij zich in een cowboystadje, met bijbehorende temperaturen. Kinderen renden, in cowboy- of indianenoutfit, tussen de cactussen, strobalen en de totempaal waarmee het plein was versierd. Zij vermaakten zich opperbest met de spelletjes in wildwestsfeer, zoals schatgraven, een 'paardenrace' en een rodeostier.

De Ouderraad heeft hard gewerkt aan de voorbereiding. Heel wat vrije uurtjes zijn opgegaan aan het uitdenken van spellen en het in elkaar knutselen van decors. En tijdens het feest kregen de juffen het niet alleen warm door het prachtige weer maar ook door de drukte bij de eetkraam die zij bestierden.

Dit vrolijke feest werd mede mogelijk gemaakt door ruimhartige sponsoring door een reeks Voorburgse ondernemers, variërend van een kapsalon tot een drukkerij en van een sportwinkel tot een koffiezaak. Groothandel Sligro hielp de inkopen binnen het budget te houden.

Veel kinderen hadden blosjes op hun wangen toen zij na het feest, met in hun goodie bag o.a. gesponsorde Minion-plaatjes en een kaarsenhouder, voldaan naar huis gingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant