In  de Spelinloop Splash kunnen kinderen met elkaar en met hun ouder/opvoeder in een ongedwongen sfeer spelen (foto: pr Vlietkinderen).
In de Spelinloop Splash kunnen kinderen met elkaar en met hun ouder/opvoeder in een ongedwongen sfeer spelen (foto: pr Vlietkinderen).

Nieuwe Spelinloop in Leidschendam Centrum

Actueel 510 keer gelezen

Leidschendam - In samenwerking met de gemeente Leidschendam-Voorburg opent kinderopvangorganisatie Vlietkinderen een Spelinloop in Kindcentrum Splash aan de Zaagmolenstraat 98 in Leidschendam.

De feestelijke opening van deze nieuwe Spelinloop is op woensdagochtend 13 september vanaf  09.30 uur zijn ouders en kinderen en andere belangstellenden welkom om een kijkje te komen nemen. Vlietkinderen heeft ook spelinlooplocaties in de wijk Prinsenhof in Leidschendam (in de Waterlelie) en bij peuterspeelzaal De Ballon in Voorburg Noord.

De Spelinloop Splash is een ontmoetingsplek voor ouders en kinderen uit Leidschendam-Voorburg, waar kinderen met elkaar en met hun ouder/opvoeder in een ongedwongen sfeer kunnen spelen. Bij de Spelinloop kunnen ook opvoed- en opgroeivragen worden gesteld.

Het opvoeden van kinderen is leuk, maar kan soms ook vragen of twijfels oproepen. Ouders kunnen daar tijdens de Spelinloop met elkaar over praten en elkaar handige tips geven. Ervaren medewerkers kunnen waar nodig samen met u zoeken naar de best passende oplossing. Zij geven u vanuit hun professionele achtergrond en ervaring, advies.

Een persoonlijk gesprek met een pedagoog behoort ook tot de mogelijkheden. Er zijn geen kosten verbonden aan deze adviesgesprekken. De Spelinloop is gratis toegankelijk voor iedereen.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant