De 18e Prinses Marianne Bridgedrive werd druk bezocht ( foto: Jacqueline de Gucht).
De 18e Prinses Marianne Bridgedrive werd druk bezocht ( foto: Jacqueline de Gucht).

Opbrengst bridgedrive Lions Pr. Marianne ruim 5000 euro

Actueel 534 keer gelezen

Leidschendam - Op 11 november was er wederom een volle zaal met enthousiaste deelnemers aan de Prinses Marianne Bridgedrive. Zo'n 140 deelnemers deden hun uiterste best om een mooie score te behalen. Want de winnaar zou immers de beroemde Prinses Marianne Bokaal mee naar huis mogen nemen.

De dag ging in het Bridgehome van Bridgeclub Leidschenhage van start met koffie en een heerlijke punt van het taartenbuffet. Na verwelkoming door clubpresident Marjan Adams-Geluk vertelden vertegenwoordigers van de goede doelen over hun plannen. Sophia Revalidatie hoopt een RaceRunner bij Haag Atletiek aan te kunnen schaffen en WZH Schoorwijck wil graag het terras aan de parkzijde van het gebouw verder inrichten.

Hierna gingen de bridgers energiek van start. In de lunchpauze liet men zich de lunch, gesponsord door Albert Heijn Leidsenhage, goed smaken. Na de middagrondes werd het spannend. Een luid applaus klonk toen de winnaars bekend werden gemaakt: Frits en Arina Saraber. Zij namen de Prinses Marianne Bokaal in ontvangst. Vervolgens kregen nog 19 bridgeparen een prijs. De loterij was een mooie afsluiting van de 18e Prinses Marianne Bridgedrive.

De opbrengst van de bridgedrive inclusief de loterij komt uit op ruim € 5.000,- . Dit bedrag wordt nog aangevuld met een deel van de opbrengst van de Goede Doelen Krant van 25 oktober.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant