Kinderen knikkeren op straat. Binnenkort is er een voorronde voor het NK in Leidsenhage (foto: pr SenW).
Kinderen knikkeren op straat. Binnenkort is er een voorronde voor het NK in Leidsenhage (foto: pr SenW).

Sport en Welzijn organiseert voorronde NK Knikkeren

Actueel 478 keer gelezen

Leidschendam - Ben jij tussen 6 en de 12 jaar oud en wil jij de knikkerkampioen van jouw gemeente én van heel Nederland worden? Schrijf je dan gratis in voor het Nederlands Kampioenschap Knikkeren! Sport en Welzijn (SenW) organiseert op woensdag 6 juni 2018 samen met House of Sports de voorrondes van het NK Knikkeren in winkelcentrum Leidsenhage.

Tijdens het toernooi gaan kinderen van 6 t/m 12 jaar in tweetallen tegen elkaar knikkeren en strijden ze voor een plek in de landelijke finale. De knikkerveldjes van de voorrondes komen op het plein voor de HEMA in Leidsenhage te liggen. Kinderen die het leuk vinden om te knikkeren maken dus kans om kampioen van de gemeente Leidschendam-Voorburg te worden maar ook het Nederlands kampioenschap kan behaald worden. De beste knikkeraars gaan door naar de landelijke finale op 16 juni 2018 in Ouwehands Dierenpark in Amsterdam. Daar strijden verschillende gemeentes in Nederland tegen elkaar, waaronder Leidschendam-Voorburg.

Inschrijven
Het toernooi is voor alle kinderen uit de gemeente Leidschendam-Voorburg in de leeftijdscategorie 6 t/m 12 jaar. Inschrijven kan via de officiële website van het NK Knikkeren: www.nkknikkeren.nl. Je ontvangt een bevestigingsmail met daarin meer informatie over het tijdstip, de juiste locatie en praktische informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant