Afbeelding

Anjerconcert in de Koningkerk

Actueel 354 keer gelezen

Voorburg - Ter ere van de 10e veteranendag organiseert het veteranencomité op zaterdagavond 2 juni een Anjerconcert in de Koningkerk aan de Bruinings Ingenhoeslaan 4 in Voorburg. Dit gratis concert, speciaal voor de veteranen- en inwoners van Leidschendam-Voorburg, begint om 19.30 uur en wordt uitgevoerd door de Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso'. Een prachtig harmonieorkest met een rijke historie. Op het programma staan, originele blaasmuziek, filmmuziek en popnummers die een binding hebben met veteranen of de landmacht.

Kaarten
Voor niet-veteranen is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Deze kaarten kunnen worden afgehaald op werkdagen van 10:00 tot 17:00 bij de balie in het gemeentehuis van Leidschendam-Voorburg (Raadhuisplein 1 2264 BP Leidschendam).

Muzikaal eerbetoon
Muziek heeft in de loop der tijd vele militairen en hun families geholpen tijdens de vaak lange uitzendingen.Tijdens het Anjerconcert wordt met muziek hun verhaal verteld. Verhalen over werken bij het ministerie van Defensie, missies toen en de huidige belevingen van veteranen. Dit speciale concert wordt gratis aangeboden door het Nationaal Comité Veteranendag in samenwerking met Defensie in opdracht van de gemeente en het veteranencomité.

Veteranendag
Met het concert wordt ook lokaal invulling gegeven aan de veteranendag die eerder die dag wordt gehouden voor de veteranen van Leidschendam-Voorburg

Alle veteranen in de gemeente hebben inmiddels een uitnodiging voor dit concert ontvangen. Mocht u als veteraan onverhoopt geen uitnodiging hebben gehad, dan kunt u contact opnemen met Theo Zelisse, de secretaris van het veteranencomité: E-mail: vc-lv@outlook.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant