Het feestelijke terrein van Scouting Hubertus-Brandaan aan de Vliet, waar iedereen genoot van het lentefeest (foto: Scouting Hubertus-Brandaan).
Het feestelijke terrein van Scouting Hubertus-Brandaan aan de Vliet, waar iedereen genoot van het lentefeest (foto: Scouting Hubertus-Brandaan).

BIJzonder Lentefeest Hubertus-Brandaan

Actueel 124 keer gelezen

Voorburg - De loods was omgetoverd tot een grote bijenkorf en bloemen en picknickbanken van pallets maakten een heerlijke lentesfeer. De zon die volop scheen deed daar nog een warm schepje bovenop.

Kortom, afgelopen zaterdag was een heerlijk feest bij Scouting Hubertus-Brandaan in het thema Lentekriebels. Honderden kinderen, ouders en buurtgenoten genoten van de festiviteiten.

Op het water was het goed vertoeven in de aquaballen en de vele kano's. Ook waren er een midgetgolfbaan, een tokkelbaan, springkussen, trampoline en vele spellen. Zoals een grote bak met tennisballen en eendjes, waar je de eendjes tussenuit moest vissen, terwijl het water rondkolkte. Het rad van avontuur genoot veel belangstelling en deelde prachtige prijzen uit, velen gesponsord door bedrijven en de lokale middenstand van Leidschendam-Voorburg.

Er was een heuse goochelaar en Kindertheater Deep-Deep bracht voorstellingen in boerderijthema, helemaal in het teken van de lente. Deze samenwerking tussen Scouting Hubertus-Brandaan en Kindertheater Deep-Deep is voortgekomen uit Beursvloer aan de Vliet. Boerin Karin en Boerin Stephanie namen de kinderen mee in een spannend en muzikaal verhaal dat zich afspeelt op de boerderij. Zo'n zestig vrijwilligers van Scouting Hubertus-Brandaan en Vlietwensen maakten de dag mogelijk. Scouting Hubertus-Brandaan is te vinden aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Kijk voor meer info op www.hubertus-brandaan.nl.

Uit de krant