De heer en mevrouw Vreeburg met burgemeester Klaas Tigelaar (familiefoto).
De heer en mevrouw Vreeburg met burgemeester Klaas Tigelaar (familiefoto).

Jan en Emmy Vreeburg 60 jaar getrouwd

Actueel 886 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Jan (82) en Emmy (85) Vreeburg waren zondag 15 juli 60 jaar getrouwd. Burgemeester Klaas Tigelaar kwam zaterdag bij hen langs om hen alvast te feliciteren.

Jan en Emmy groeiden beiden op in een groot Haags middenstandsgezin met van vaders kant een slagerij aan de Van Boetzelaerlaan en van moeders kant een kruidenierszaak aan het Mezenplein. Al snel na de geboorte van hun eerste zoon verhuisden zij naar de Vruchtenbuurt van Den Haag, waar de tweede zoon is geboren. De heer en mevrouw Vreeburg zijn trots op hun twee zonen, twee schoondochters, vijf kleinkinderen en hun eerste achterkleinkind van bijna 2 jaar.

Mw. Vreeburg werkte tot haar pensioen in ziekenhuis St. Antoniushove in verschillende ondersteunende functies. Dhr. Vreeburg werkte bij ASPA-Kentie in Den Haag, een leverancier van kantoormachines en -meubelen. Hij maakte de groei mee van familiebedrijf tot grote onderneming. Beiden gingen in 1992 met pensioen.

Sinds 1972 wonen zij in Voorburg, waar hun zonen verder opgroeiden. Helaas woont dhr. Vreeburg sinds 2 jaar gescheiden van zijn echtgenote in Schoorwijck. Desalniettemin zijn ze onafscheidelijk en zien ze elkaar elke dag. Zij tonen nog altijd veel belangstelling voor hun omgeving en zijn geïnteresseerd in de mensen om hen heen.

Op zondag 15 juli is het diamanten huwelijk gevierd met een gezellig lunchbuffet in restaurant De Gouden Leeuw in Voorschoten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant