Jos Zuijdwijk is benoemd tot erelid van MKB-LV. (Foto: Michel Groen)
Jos Zuijdwijk is benoemd tot erelid van MKB-LV. (Foto: Michel Groen) Foto: Michel Groen

Jos Zuijdwijk neemt afscheid van MKB-LV

Actueel 802 keer gelezen

Officieel heeft Jos Zuijdwijk, een van de oprichters van MKB Leidschendam-Voorburg, al afscheid genomen van het bestuur van MKB-LV. Tijdens de Vlietsteden Business Barbecue werd de grote motor achter de organisatie van de netwerkevenementen van MKB in het zonnetje gezet. 

"Als rots in de branding voor het bestuur MKB en bovenal ondernemer in hart en nieren wil ik namens ons bestuur Jos enorm bedanken voor zijn inzet, zijn dynamiek, kennis en inspiratie", zegt MKB-LV bestuursvoorzitter Benedikte Zijlstra. "Het officiële afscheid van Jos Zuijdwijk heeft al plaatsgevonden op de laatste MKB ledenvergadering maar graag besteden wij hier nog graag aandacht aan op de locatie Leidsenhage, waar het voor Jos allemaal is begonnen." Jos heeft een onderneming gehad in Leidsenhage maar is daarnaast ook vele jaren centrummanager geweest in dit winkelcentrum. Hij heeft intensief samengewerkt met Unibail-Rodamco als het gaat om de revitalisering van Leidsenhage naar The Mall of the Netherlands. "Als je Leidsenhage zegt, zeg je eigenlijk Jos Zuijdwijk. Zijn ziel en zaligheid ligt op dit terrein. Hoe leuk is het dan om hier bij Gina, in zijn Leidsenhage een woord van waardering  te spreken."

Ruim tien jaar geleden is Jos samen met een aantal ondernemers gestart met de belangenvereniging MKB-Leidschendam-Voorburg. In al die jaren is het MKB-LV uitgegroeid tot een gewaardeerde belangenbehartiger en een samenwerkingspartner van de gemeente. MKB LV speelt een actieve rol in het aantrekkelijk houden van ondernemerschap binnen de gemeente voor nu en in de toekomst. Door vooruit te kijken, in gesprek te zijn met gemeente, politiek en andere stakeholders heeft Jos veel voor elkaar gekregen binnen de gemeente. "Ik heb veel met hem samengewerkt en ik heb veel van hem geleerd. Jos heeft veel inhoudelijke kennis over onderwerpen die ondernemers aangaan. Hij is een vraagbaak voor velen en een relativerende debater met een no nonsens mentaliteit."

Jos kreeg een beeldje overhandigd als blijvende herinnering aan de MKB-jaren. Daarnaast is hij tot erelid benoemd van MKB-LV en kreeg hij een diner aangeboden voor hem en zijn vrouw Wilma. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant