Afbeelding

Wensen van bewoners gaan in vervulling op Nationale Ouderendag

Actueel 544 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Bewoners en bezoekers van WZH Prinsenhof hebben de aftrap van de Nationale Ouderendag gevierd met diverse leuke activiteiten. Met dank aan het Nationaal Ouderenfonds zijn er wensen van bewoners van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) in vervulling gegaan. Burgemeester Klaas Tigelaar deelde heerlijke ijsjes uit aangeboden door ijssalon Fanielje.

Samen met vrijwilligers en donateurs vervult het Nationaal Ouderenfonds duizenden wensen op 4 oktober. Voor meerdere bewoners van WZH Prinsenhof, WZH Schoorwijck en WZH Het Anker ging hun wens in vervulling. Een greep uit de vele uitjes speciaal voor de bewoners: een bezoek aan Blijdorp, een rondvaart door de havens van Rotterdam, een Chinees-Indische lunch, een boottocht in de Biesbosch of een heerlijke high tea. 

Speciaal voor de heer Koene, bewoner van WZH Prinsenhof, kwam zelfs 'The King', Elvis Presley, op bezoek voor een spetterend optreden. De heer Koene is een groot Elvis fan. Zijn wens: een optreden van Elvis Presley. Samen met meer dan 100 bezoekers genoot de heer Koene van het optreden.
 

Persoonsgerichte zorg
Het in vervulling laten gaan van de wensen van bewoners sluit aan bij de visie die WZH heeft op de zogeheten persoonsgerichte zorg. Dit betekent zorg verlenen door de bewoner te kennen en daarnaar te handelen. Zo gaan de zorgmedewerkers in gesprek met de bewoner en zijn/haar naasten en bepalen samen wat wenselijk is en wat niet. WZH ondersteunt de bewoners en cliënten bij het invullen van het leven, zoals zij dat graag willen leven.

Over WZH
Met twaalf woonzorgcentra, thuiszorg, een revalidatiecentrum en meerdere Dagactiviteiten- en Ontmoetingscentra is WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) een vooraanstaande zorgorganisatie in de regio Haaglanden. WZH is gespecialiseerd in het bieden van (revalidatie)zorg, behandeling en ondersteuning aan ouderen met lichamelijke beperkingen, ouderen met dementie en mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Voor meer informatie over WZH kunt u terecht op 
www.wzh.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant