Campers door brand verwoest op Veursestraatweg | HetKrantje-Online.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo hetkrantje-online.nl

Campers door brand verwoest op Veursestraatweg

  •   950 keer gelezen   Actueel

Leidschendam - Een felle brand heeft gisteravond enkele campers verwoest op een terrein aan de Veursestraatweg in Leidschendam.

De brand brak rond tien voor acht uit op het terrein achter een kringloopbedrijf. Dat terrein maakt geen deel uit van de kringloop, maar wordt o.a. gebruikt voor de winterstalling van campers en opslag van materialen. Het pand is bij veel Leidschendammers nog bekend als de Opel-dealer Motorhuis en ook het Autoschadehuis en Multirent waren er voorheen gevestigd.

Bij aankomst van de brandweer stonden twee campers in lichterlaaie. Dit ging gepaard met veel rook, die tot in verre omtrek te zien was. Ook twee auto's, die naast de campers geparkeerd stonden, hebben door de brand schade opgelopen.

De brandweer heeft het vuur bestreden met enkele stralen lage druk en had de brand redelijk snel onder controle. Er bevonden zich drie gastanks in de voertuigen waarvan er in ieder geval twee zijn ontploft. Verder duurde het nablussen lang, omdat uitgestroomde brandstof telkens weer ontbrandde door de hitte van de wrakken. Door het vuur af te dekken met een schuimlaag is dat uiteindelijk gestopt.

Over de oorzaak van de brand kon nog niets worden gezegd, maar omdat het om een afgesloten terrein gaat, ligt het niet voor de hand dat er sprake was van brandstichting.

De voertuigen waren niet verzekerd (geschorst omdat deze op eigen terrein stonden). "Maar merkt de eigenares een beetje zuur op facebook op: "We komen nu wel in de krant."


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226556&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768107&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226558&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkrantje-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=226,227" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>