Logo hetkrantje-online.nl

Beleef je trouwdag opnieuw in Huize Swaensteyn of het Raadhuis

  •   344 keer gelezen   Actueel

Leidschendam-Voorburg - Open Monumentendag staat dit jaar in het teken van Plekken van Plezier. De gemeente stelt om die reden zowel Huize Swaensteyn in Voorburg als het Raadhuis in Leidschendam open op zaterdag 14 september. Mensen die daar getrouwd zijn en dit nogmaals willen ervaren kunnen zich aanmelden. 

Iedereen die kan aantonen (foto) tussen 1945 en heden hier het ja-woord te hebben gegeven mag op zaterdag 14 september op de foto. Een fotograaf is 's ochtends aanwezig in Huize Swaensteyn  en 's middags in het Raadhuis in Leidschendam. Volgorde is op binnenkomst (zie programma voor tijden). Men krijgt een foto als aandenken mee. Kinderen en kleinkinderen, trouwjurken en hoge hoeden zijn van harte welkom!

Open Monumentendag
Het doel van dit jaarlijkse nationale evenement is om bezoekers bekend te maken met het cultureel erfgoed van Nederland door monumenten, die normaal gesloten zijn, open te stellen voor publiek. Ook de gemeente Leidschendam-Voorburg doet hier op de zaterdag actief aan mee en trekt gemiddeld zo'n 7000 bezoekers. Meer informatie over alle activiteiten in de hele gemeente: www.omd-lv.nl

Programma Huize Swaensteyn en Raadhuis op zaterdag 14 september
Tijd: 10:00 tot 16:30 uur
Beiden locaties: doorlopend rondleidingen
Tijd: 10:00 tot 13:00 uur
Huize Swaensteyn: fotoshoot 'Beleef je trouwdag opnieuw'
Tijd: 14:00 tot 16:30 uur
Raadhuis Leidschendam: fotoshoot 'Beleef je trouwdag opnieuw'
Tijd: 15:00 tot 16:00 uur
Raadhuis Leidschendam: Bigband Straight Life van St. Caecilia

Trouwfoto's
De trouwzalen worden tijdens Open Monumentendag mooi aangekleed. Via de website kon men foto's insturen van hun bruiloft in het Raadhuis of Huize Swaensteyn. Hier is massaal op gereageerd, waardoor er een mooie selectie gemaakt kon worden voor in beide ruimtes. 

Meer berichten