Logo hetkrantje-online.nl
Kenneth en Kevin Laban spelen tijdens het Open Podium van Talentenloods een eigen compositie (foto: Ot Douwes).
Kenneth en Kevin Laban spelen tijdens het Open Podium van Talentenloods een eigen compositie (foto: Ot Douwes).

Gratis entree bij Special Open Podium Klassiek

  •   103 keer gelezen

Voorburg - Het Open Podium Jeugd Talentenloods start op donderdag 16 januari het nieuwe jaar met een Special Klassiek in samenwerking met het Huygensfestival. Deze avond zal geopend worden door wethouder Van Eekelen. 

Mede dankzij de inzet van voorzitter Huygensfestival Annet Weijermars staat de klassieke muziek weer hoog op de agenda in Leidschendam-Voorburg. Haar doel is hierin ook de jeugd te stimuleren en met name het samenspel in de vorm van ensembles te bevorderen. Een deskundige jury zal twee jeugdensembles nomineren voor opname in het Huygensfestivalprogramma, dat zal plaatsvinden in het weekend van Open Monumentendag op 12 en 13 september. Daarnaast zal er een klassiek talent uitgenodigd worden voor de Slotavond van het Open Podium op zaterdag 16 mei.

Deze Special Klassiek op donderdag 16 januari van 19.30 tot 21.30 uur in Theater Ludens is gratis toegankelijk. Wilt u zeker zijn van een stoel? Stuur een mail naar info@talentenloods.nl. De volgende Open Podiumavonden zijn voor kinderen tot en met 12 jaar op vrijdag 14 februari en vrijdag 13 maart. Dan zijn alle talenten welkom: van muziek en bijzondere hobbies tot sport en techniek. Kijk op Talentenloods.nl voor het aanmeldingsformulier. Vanaf donderdag 9 januari staat het programma van het Open Podium Special Klassiek op de website.

Meer berichten