De tweede keer dat de auto beschadigd raakte, waarbij de schade opliep tot honderden euro’s.
De tweede keer dat de auto beschadigd raakte, waarbij de schade opliep tot honderden euro’s.

Bewoner KJ-laan is twee keer dupe van aanrijding

Actueel 648 keer gelezen

Voorburg - Een bewoner van de Koningin Julianalaan in Voorburg is twee keer de dupe van een aanrijding geworden, terwijl de dader is doorgereden.

De eerste keer dat de heer Voogd zijn auto beschadigd aantrof was op woensdag 10 juli 2019. De auto stond netjes geparkeerd op de Hertzlaan, een zijstraat van de Koningin Julianalaan in Voorburg. Maar wel met een deuk van 10 cm boven het linker voorwiel en de linker zijspiegel lag op de grond. De dader liet geen briefje achter en is doorgereden.

De tweede keer was op 5 maart van dit jaar. De heer Voogd stapte nietsvermoedend in de auto en wilde wegrijden. Pas toen merkte hij op dat de band van het rechter voorwiel lek was. Na uitgestapt te zijn bleek de auto ditmaal aan de rechterzijde te zijn aangereden. De stukken van zijn knipperlicht lagen op de grond, de kapotte zijspiegel was teruggeklapt en de dader was er wederom vandoor gegaan zonder een briefje achter te laten. De auto stond deze keer aan de Koningin Julianalaan - aan de kant van de Hertzlaan - in Voorburg geparkeerd.

“Het is weliswaar een tijdje geleden, maar misschien heeft iemand iets gezien”, aldus Voogd. “Ik heb me er een tijdje druk over gemaakt en ik wilde er op deze manier toch maar even aandacht voor vragen. Wellicht zijn er getuigen die meer informatie kunnen verschaffen. Zij kunnen een mail sturen naar adrian@epsdsgn.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant