(archieffoto pr AVALEX).
(archieffoto pr AVALEX).

KCA-wagen morgen in Leidschendam-Voorburg

Actueel 2.680 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Om te voorkomen dat Klein Chemisch Afval (KCA) in het huisvuil terecht komen, kunnen inwoners van gemeente Leidschendam-Voorburg dit afval sinds een maand naar de KCA-wagen brengen. Morgen staat de wagen op drie locaties in de gemeente.

KCA bevat stoffen die schadelijk zijn voor gezondheid en milieu. Denk aan producten zoals batterijen, spaarlampen, accu’s, verf, frituurvet en medicijnen. En heb je kapotte kleine elektrische apparaten in huis? Ook die kun je er inleveren! 

De KCA-wagen rijdt twee verschillende routes. Dit houdt in dat hij iedere locatie eens per maand bezoekt.

Route 1 wordt gereden op iedere eerste zaterdag van de maand en staat morgen (6 februari) dus van 9.30 tot 11.00 uur op het Stationsplein (parkeerplaats bij snackbar Stuut) in Voorburg; van 11.30 tot 13.00 uur bij de Mall of The Netherlands (parkeerterrein bij Lavendel) te  Leidschendam en van 14.00 tot 15.30 uur in Leidschendam Centrum (parkeerstrook bij kruispunt Oude Trambaan en Rijnlandstraat).

Route 2 wordt gereden op de derde zaterdag van de maand (eerstvolgende keer op 20 februari) van 9.30 tot 11.00 uur in Winkelcentrum Julianabaan (kruising Kon. Julianalaan en Uhlenbeckstraat) te Voorburg; van 11.30 tot 13.00 uur op de Prins Frederiklaan (kruising Prinsenhof) te Leidschendam en van 14.00 tot 15.30 uur op de Meerlaan (voormalig tankstation) in Stompwijk.

Men kan klein chemisch afval ook inleveren op de milieustraat.(o.a. Laan van ‘s-Gravenmade 9, 2495 BD Den Haag, of Molenweg 61, 2631 AB Nootdorp).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant