Drukte met mooi weer in Stadstuin Rusthout (foto: Ap de Heus).
Drukte met mooi weer in Stadstuin Rusthout (foto: Ap de Heus).

Zomerweek in Rusthout trekt weer veel ouders met kinderen

Actueel 442 keer gelezen

Leidschendam - Stadstuin Rusthout aan de Noordsingel in Leidschendam organiseerde (t/m morgen) ook dit jaar weer in de laatste week van de zomervakantie de Rusthout Zomerweek.

Zeker met het mooie weer was het iedere keer druk met kinderen en ouders die ook genoten van een hapje en een drankje. Niet alleen inwoners van Leidschendam-Voorburg kwamen op de activiteiten af, maar ook uit Leidschenveen en andere buurgemeenten.

Vanaf maandag 23 augustus konden kinderen elke dag deelnemen aan allerlei activiteiten zoals kinderyoga, smoothies maken, schilderles en kookworkshops. Ook waren er poppenkastvoorstellingen, konden de kids zich leuk of een beetje eng laten schminken en werden elke dag pannenkoeken gebakken waarbij gebruik werd gemaakte van de eieren van de eigen kippen.

Verder kwam de bekroond kinderboekenschrijver Rindert Kromhout op donderdagmiddag 26 augustus langs om een aantal van zijn spannende verhalen voor te lezen. Doorlopend waren er constant wel spelletjes te doen en had je altijd prijs in de grabbelton.

Morgen (zaterdag) staat er om 11.30 uur nog boogschieten op het programma, om 13.00 pannenkoeken bakken en om 14.00 poppenkast.

(foto’s: Ap de Heus).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant