Gezien de huidige situatie rond corona vindt de organisatie een veilige ouderwetse intocht van Sinterklaas niet mogelijk (archieffoto).
Gezien de huidige situatie rond corona vindt de organisatie een veilige ouderwetse intocht van Sinterklaas niet mogelijk (archieffoto). Dick Janssen
nu volgeboekt maar mogelijk meer bezoekers

Geen intocht van Sinterklaas maar wel feestje op Hofwijck

Actueel 1.093 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - In goed overleg tussen de Stichting Sint Nicolaas Evenementen en de gemeente Leidschendam- Voorburg is besloten om ook dit jaar geen ‘normale’ intocht in de havens van Leidschendam en Voorburg te organiseren. 

Gezien de huidige situatie rond corona vindt de organisatie een veilige ouderwetse intocht niet mogelijk. Het afschermen van beide plaatsen en controleren voor toegang is niet uitvoerbaar. Omdat nog een jaar zonder een leuk Sint Nicolaas Evenement toch eigenlijk niet kan, wordt er in samenwerking met Museum Huygens’ Hofwijck, gemeente Leidschendam-Voorburg en Hoogvliet op 13 november een alternatief evenement georganiseerd bij Hofwijck. Op het binnenterrein kunnen de kinderen op bezoek bij de Sint, uiteraard met gepaste afstand. Daarnaast zijn er diverse podiumoptredens en worden er op diverse selfie plekken ingericht waar je leuke foto’s kan maken. Gezinnen die graag op bezoek willen komen bij de Sint moeten voorafgaand aan het evenement een tijdslot reserveren. Reserveer tickets op www.digisint.nl. 

Op dit moment is het evenement volledig volgeboekt, maar de organisatie werkt eraan om nog meer mensen per tijdslot binnen te kunnen laten.

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door St. Sint Nicolaas Evenementen, Hoogvliet, Museum Huygens’ Hofwijck, Rode Kruis, Reddingsbrigade Leidschendam, Bourgonje, de gemeente Leidschendam- Voorburg, Interstate Dans Studio, Circaso en alle vrijwilligers. 

Kijk op facebook en www.Digisint.nl voor de meest actuele informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant