Afbeelding

Nieuw bij Fotoboeken.nl: Fotoslingers!

Algemeen 891 keer gelezen

Vanaf nu te bestellen bij Fotoboeken.nl: Fotoslingers. Vol enthousiasme vertellen we je graag meer over het nieuwste product van onze vrienden van Fotoboeken.nl! Een fotoslinger is perfect voor ieder feest; van verjaardag tot huwelijksfeest en van babyshower tot vrijgezellenparty. 

Slingers met een saai patroontje zijn vanaf nu verleden tijd. Versier je huis voortaan met een slinger met eigen foto’s. Zo haal je samen met je gasten de mooiste herinneringen en grappigste verhalen op. En ook als uniek en persoonlijk cadeau voor vrienden of familie is een slinger met eigen foto’s gegarandeerd een succes!

Formaten fotoslingers
De fotoslingers zijn verkrijgbaar in twee formaten: L (A4) en M (A5) en je kunt kiezen voor rechte vlaggetjes of vlaggetjes met punt. Ook de kleur van het ophanglint kies je zelf. Het maken van je eigen fotoslinger is eenvoudig en leuk. Bovendien zijn de fotoslingers al verkrijgbaar vanaf € 17,95!

Zo bestel je een fotoslinger
Een fotoslinger maken? Dat gaat heel gemakkelijk met handige software, zowel met de desktop- als online versie. Je voegt foto’s toe op de gewenste volgorde en plaatst je bestelling. Fotoboeken.nl print de vlaggetjes voor je en je ontvangt je fotoslinger binnen een paar dagen thuis. Bij het bestellen kan je zelf de kleur van het ophanglint kiezen; deze wordt los meegeleverd.

Kijk op: fotoboeken.nl/fotoslingers

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant