Alcoholvrij jongerenfeest

Actueel 107 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg -Jongeren kunnen 19 december helemaal losgaan op de lekkerste beats in de Heeren van Veur tijdens een alcoholvrij feest voor jongeren van 12 tot en met 16 jaar.

Het feest wordt georganiseerd in opdracht van gemeente Leidschendam-Voorburg door SAFE. Hiermee wil de gemeente jongeren een mogelijkheid bieden om een hele leuke avond te hebben zonder dat daar alcohol bij komt kijken.

Er is een grote vraag van de jeugd voor een professioneel evenement. Jongeren van 12 tot en met 16 jaar die willen uitgaan zonder problemen door alcohol zijn welkom vanaf 20.00 uur in de Heeren van Veur, Damlaan 77 in Leidschendam.

Bekende DJ?s uit het Safe Deejay Team zullen tot 01.00 uur de beste, leukste en nieuwste muziek draaien waarbij je niet stil kunt blijven staan. Als hoogtepunt is er nog een suprise-act. Welke bekende Nederlander zal er achter de draaitafels in de Heeren van Veur staan?

Kijk op www.welovesafe.nl. De entree bedraagt in de voorverkoop bij Videoland Damlaan 34a in Leidschendam ? 7.50 en aan de deur ? 10.00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant