Nagekomen winterpret

Algemeen 152 keer gelezen

Leidschendam-Voorburg - Net voor en tijdens de eerste week van de kerstvakantie was er volop sneeuwpret in Leidschendam-Voorburg. De sneeuw, die voornamelijk in het weekend viel, zorgde dus niet alleen voor ongemak bij treinen en ander openbaar vervoer en in het verkeer, maar ook voor veel plezier.

Inmiddels is de sneeuw zo goed als weg, maar deze beelden willen wij u niet onthouden.

Stephanie von Franquemont (de kleinste), Henriette Wesselink en Bianca Doomen (met die kerstmuts) maakten een sneeuwkunstwerk in de Prins Hendriklaan. Het is sleepy ??n van de zeven dwergen van sneeuw-witje. Zij zijn er drie uur mee bezig geweest maar het resultaat mocht er zijn.

Aan de Spotvogellaan werd de sneeuwpop steeds mooier en stond er 's avonds verlicht bij.

Dit kunstwerk verrees in Prinsenhof. Toen het begon te dooien kreeg hij echter last van een druiper (foto: Jolien Schroot).

Er werd met hoge ladders een super sneeuwpop gebouwd in de Lodewijk van Hamelstraat. Gemaakt door: Bram, Yvo, Thieme, Niels en hulp van de rest van de straat. Totale hoogte: 4 meter en 7 cm.

De kinderen van naschoolse opvang De luchtballon (bij basisschool De Parachute) in Voorburg-Noord hebben dinsdag en woensdag hard hun best gedaan om een hele speciale kunstzinnige sneeuwpop te maken.

Deze iglo werd gebouwd op de Broekslootkade in Voorburg.

Katie, Lisa & Jaap uit de Queridostraat, Voorburg maakten een grote sneeuwpop van 2 meter.

Met vereende krachten heeft een aantal bewoners van Kooiland in Leidschendam een sneeuwpop gemaakt van maar liefst 3.30 meter hoog. Aan de buik van de sneeuwpop, zat ook nog een glijbaan van sneeuw voor de kleintjes.

Klik hier voor meer foto's

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant