Oranjelust Kinderstraatspelen

Actueel 31 keer gelezen

Voorburg - Op Bevrijdingsdag, woensdag 5 mei, worden in de Oranjelust weer de jaarlijkse Kinderstraatspelen georganiseerd. De organisatie, die bestaat uit bewoners uit de straat zelf, nodigen voor de 31ste keer alle kinderen uit om deel te nemen aan de spelletjes. Inschrijven kan vanaf 11.30 uur.

Om 12.30 uur zal burgemeester de heer J.W. van der Sluis, samen met de kinderen de spelen officieel openen middels het oplaten van ballonnen. Voor de allerkleinsten is de Zuyderloostraat weer omgedoopt tot peuterparadijs met een heus springkussen.

Voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar staan in de gehele Oranjelust diverse uitdagende oud Hollandse spelen opgesteld. Heb je alle spelletjes gedaan, je kaart vol én ingeleverd, dan ontvang je een gratis aandenken. Tevens maak je dan kans op het winnen van een leuke prijs.

Je kunt deze dag ook een ritje maken met een echte oude brandweerauto. Tijdens de kinderspelen is er, zowel aan het begin als aan het eind van de Oranjelust, de mogelijkheid om de vrijmarkt te bezoeken. Om 15.15 uur staat er een kindershow op het programma van clown Johnny Mendola. Deelname aan de Kinderstraatspelen is, zoals altijd, gratis. Meer informatie op www.kinderstraatspelen.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant