Jongen aangereden bij bus

Actueel 77 keer gelezen

Voorburg - Donderdagmiddag is een 15-jarige jongen uit Den Haag gewond geraakt na te zijn aangereden door een personenauto. Het ongeval gebeurde even over half vier op de Laan van Nieuw Oost Einde, ter hoogte van de Heer Hubrechtstraat.

De jongen was samen met wat vrienden, dan wel klasgenootjes, uit bus 39 gestapt en wilde, voor de bus langs, de Laan van Nieuw Oost Einde oversteken. Aldaar is echter geen voetgangersoversteekplaats. Hierbij zag hij een naderende personenauto over het hoofd en de bestuurder daarvan kon een aanrijding niet voorkomen.

De jongen werd geschept, kwam tegen de voorruit van de auto terecht en belandde uiteindelijk 3 meter verder op de busbaan. Zijn vrienden/klasgenootjes waren allemaal getuige van het voorval en waren erg geschrokken. Een vriendinnetje bleef echter bij hem tijdens de verzorging op straat door het ambulancepersoneel. De hevig geschrokken bestuurder van de personenauto, een 60-jarige vrouw uit Den Haag, werd opgevangen door Slachtofferhulp.

Hoewel de verwondingen in eerste instantie ogenschijnlijk meevielen, terwijl hij een nekkraag om kreeg was de jongen alweer druk aan het sms-en, werd hij uiteindelijk toch met zwaailicht en sirene vervoerd naar het ziekenhuis. De aard van het letsel is vooralsnog onbekend. Het verkeer op de Laan van Nieuw Oost Einde ondervond korte tijd hinder van de aanrijding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant