‘Knetemarkt.nl gaat Nederland veroveren’

Ondernemer in Beeld 455 keer gelezen

Voorburg - Harold Knetemann van het gelijknamige fitnesscentrum bij het Stationsplein op de Pr. Mariannelaan heeft voor Nederlandse begrippen een unieke website ontwikkeld, genaamd www.knetemarkt.nl Hij heeft hiermee deze week als innovatieve ondernemer geschiedenis geschreven.

Door Bart Bakker

Belangrijke thema’s van de website zijn het gratis plaatsen van advertenties en de fraaie prijzen die adverteerders kunnen winnen. Zowel voor de zakelijke en particuliere markt is Knetemarkt.nl dé website waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt als gaat om nieuwe en tweedehands artikelen.

“We zijn achttien maanden bezig geweest aan het ontwerpen en de ontwikkeling van de site”, vertelt een trotse Harold Knetemann, die door zijn vrouw Lidy op het idee werd gebracht. “Naast het technisch aspect is er veel aandacht besteed aan de vormgeving”, zegt hij. "Fris, helder, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. We onderscheiden ons van andere sites doordat alle advertenties gratis zijn. Daarnaast hanteren we de zogenaamde Knete Card. Dit is een uniek fenomeen.’’

Knete Card

De Knete Card is een soort digitale creditcard. “Nadat je deze hebt geactiveerd en je advertentie hebt opgewaardeerd tot een platina, gouden of zilveren treffer wordt er twintig procent van het door de adverteerder besteedde bedrag op de Knete Card gezet”, legt Harold Knetemann uit. “Hierdoor maak je automatisch kans maakt op één van de mooie prijzen zoals een Fiat 500, Piaggio scooter, een Vakantie of Nikon one camera”.

Tegoed

Het tegoed op je Knete Card kan men weer gebruiken om betaalde advertenties te plaatsen. De tarieven voor upgrading zijn redelijk laag te noemen. Vanaf € 2,50 tot € 5,00. “De advertentie valt echt extra op als je een platina, gouden of zilveren advertentie plaatst”, stelt Harold Knetemann. “Ook een advertenties plaatsen op de eerste pagina’s van een sub categorie is tegen betaling mogelijk. Er is in knetemarkt.nl een complete, uitgebreide auto, huizen, bedrijven te koop en dating site verwerkt. Deze categorieën heel uitgebreid zijn, waardoor adverteerders hun creativiteit kwijt kunnen”.

Toegankelijk

Opvallend is dat de huizensite breed van opzet is en voor iedereen toegankelijk, zowel voor makelaars als particulier. Dit geldt ook voor de autosite. De ‘Bedrijven te koop site’ is qua opzet onderscheidend van andere sites en biedt zowel ondernemers als aankomend ondernemers een kans om hun bedrijf te verkopen c.q. te kopen. Verder kan iedereen alles kopen en verkopen op de site, zowel particulier als zakelijk. Tevens heeft knetemarkt.nl een groot aantal categorieën en sub categorieën, zodat iedereen zijn of haar product of aanbieding gratis kan verkopen. Voor grote en kleine bedrijven is er de mogelijkheid om banners tegen een billijk tarief te plaatsen op Knetemarkt.nl. De topbanner en overige banners zijn echt geschikt voor bedrijven, die veel aandacht willen. Deze gaan door de hele site. Banner plaatsen op één categorie of sub categorie is ook mogelijk.

Interesse?

Ondernemers die geïnteresseerd zijn in een commerciële advertentie kunnen contact op nemen met sales@knetemarkt.nl. De site heeft ook Knete ads en Zakelijke advertenties, waar zowel particuliere als zakelijke adverteerders veel profijt van kunnen hebben. Deze ‘knete ads’ gaan door de hele site. “Het is geweldig om zo’n project op te zetten”, zegt Harold Knetemann. “Dit houdt het leven dan ook boeiend, want ik ben niet alleen trots op mijn familie, maar ook op mijn bedrijven en projecten. Ik ben er van overtuigd dat Knetemarkt.nl Nederland gaat veroveren”.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant