Afbeelding

Win tickets voor De Uithof!

Algemeen 23 keer gelezen

LEZERSACTIE De Uithof in Den Haag is veel meer dan alleen de beroemde schaatsbaan, want inmiddels beleef je er een dag uit voor het héle gezin. Zo kun je er ook karten en lasergamen op een manier die vrijwel uniek is in de wereld.

Wat dacht je bijvoorbeeld van ijskarten? Deze krant geeft tientallen kaarten weg voor al deze attracties. Ervaar straks de G-krachten en de snelheid op de kartbaan van De Uithof. De baan is geschikt voor beginners, gevorderden, wedstrijdrijders en kinderen! “Onze nieuwe elektrische karts acceleren snel en er kan lekker geraced worden”, zo zegt een medewerker enthousiast. “De baan beschikt daarnaast over twee tunnels, een heuvel en een zeer spectaculaire kombocht.”

Binnen het kartbaancomplex vind je de Active Games. Hier worden spectaculaire games gespeeld die bol staan van actie. Directeur Eugène de la Croix is trots op de vernieuwde attractie. “Het is een prima aanvulling in ons complex. De gameroom is niet alleen geschikt voor particulieren, maar vooral voor groepen die aan teambuilding willen doen. Ideaal om je sportteam klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Wie toe is aan inspannende ontspanning en op een leuke manier aan de conditie wil werken, dan zijn de Active Games voor jou!”

Wij geven kaarten weg voor kinderkarten, elektrisch karten, heat- en ijskarten, lasergamen, de kidszone en een dag vol sneeuwfun. Klik op Lezersactie om kans te maken op deze prijzen. Je hoort volgende week al of je hebt gewonnen!

Uit de krant