Kevin Schuyffel van Online Marketing adviesbureau Bgoom (foto: Erik van ’t Hof).
Kevin Schuyffel van Online Marketing adviesbureau Bgoom (foto: Erik van ’t Hof).

Bgoom ondernemer van het jaar

Ondernemer in Beeld 229 keer gelezen

Voorburg - Het adviesbureau voor online marketing Bgoom, gevestigd aan de Raadhuisstraat 65 in Voorburg, is met een ruime meerderheid van stemmen verkozen tot ondernemer van het jaar. “Wij vinden het leuk dat we zo hoog zijn geëindigd. Een resultaat waar wij trots op zijn!”, reageert Kevin Schuyffel van Bgoom enthousiast.

Kevin heeft deze competitie van het Krantje gebruikt om aan te tonen dat je met de inzet van de juiste Online Marketing middelen, op een eenvoudige en goedkope wijze een optimaal resultaat kan behalen. “Wij realiseerden ons dat de drempel om te gaan stemmen best hoog was als de lezer moest stemmen door het sturen van een aparte email naar de redactie. Wij hebben daarom een zogeheten ‘landingspagina’ gemaakt, waardoor het voor de lezer veel eenvoudiger werd om de stem uit te brengen.” En dat heeft gewerkt gezien de uitslag!

Resultaatgericht
Bgoom richt zich op het midden- en kleinbedrijf en helpt deze ondernemers om resultaatgericht bezig te zijn met online marketing. “Veel mensen vragen zich nog steeds af wat ze moeten met die bak vol visitekaartjes of met al die emailadressen. Ook denken nog veel ondernemers dat het bouwen van een website of webshop duizenden euro’s kost en dat online marketing specialisten duur zijn. Maar dat hoeft helemaal niet!”

Bgoom bouwt al websites vanaf 500 euro. Zij past haar dienstverlening aan, aan de kennis en kunde van haar klanten. “Wij doen dan ook niet meer dan nodig is. Alles wat de klant zelf kan, doet de klant zelf. Wij geven soms alleen trucs en tips ter ondersteuning.”

Oud-Voorburg
Tevens heeft Bgoom een bepaalde visie hoe winkelgebieden Online Marketing ‘smart’ in kunnen zetten. Bgoom beheert inmiddels een jaar de Facebookpagina van winkelgebied Oud Voorburg en Kevin zit sinds kort in het bestuur van de nieuwe winkeliersvereniging van Oud Voorburg.

“Er worden in 2014 veel leuke evenementen georganiseerd en wij willen graag ons steentje bijdragen aan het weer op de kaart zetten van dit winkelgebied. Dat doen wij op de manier waar wij goed in zijn, met marketing en communicatie.”

Om nogmaals aan te tonen dat online marketing effectief kan zijn, biedt Bgoom drie gratis online-marketing-scans aan en geven zij vijf kortingsbonnen weg van 100 euro voor het bouwen van een website. Geïnteresseerden in deze aanbieding kunnen zich aanmelden op de speciaal hiervoor gemaakte landingspagina op http://actie.bgoom.com.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant