Desiree Bakker – Hogeboom heeft veel kundigheid in huis en werkt met de beste producten.
Desiree Bakker – Hogeboom heeft veel kundigheid in huis en werkt met de beste producten.

Even tot rust bij Beauty by Dees

Ondernemer in Beeld 278 keer gelezen

In Leidschenveen heeft Desiree Bakker – Hogeboom een prachtige schoonheidssalon aan huis. Na haar gediplomeerde opleiding als pedicure en schoonheidsspecialiste, is ze eerst fulltime in andere schoonheidssalons werkzaam geweest. Daarna heeft ze het vak een tijd parttime uitgeoefend, naast haar werk als medisch secretaresse. Toen besloot ze voor zichzelf te beginnen. Desiree is dolblij met ‘Beauty by Dees’, zoals de salon heet: “Ik vond dat het juiste moment daar was toen mijn kinderen wat ouder werden. Ik ben voor mezelf begonnen en heb mijn droom verwezenlijkt.”

Door Denise Quik

Dat haar huis een prachtige ruimte biedt voor een salon is geen toeval. Bij aankoop van de woning aan de Krakeendstraat, speelde ze in haar hoofd al met een eigen salon. “Vele bewoners van deze rij huizen hebben een eigen praktijk of onderneming aan huis”, zegt Desiree. “De salon is op de begane grond en mijn woning op de eerste en tweede verdieping. Zo houd ik privé en zakelijk perfect gescheiden.”

Ruime keus aan behandelingen
Je kunt bij Beauty by Dees terecht voor allerlei gezichts- en voetbehandelingen. Desiree doet aan huiddiagnose en past haar behandeling daar echt op aan: “Bij gezichtsbehandelingen kun je denken een peeling, lifting of anti-aging. Voor voeten heb ik ook allerlei specialisaties. Van nagelbeugeltechniek tot schimmeldiagnostiek. Ik bied dus een zeer uitgebreide keuze aan behandelingen.”


Een populaire behandeling is tegenwoordig de glycopeelbehandeling. Deze methode haalt dode huidcellen weg met behulp van een hoge concentratie fruitzuur. “Dat zorgt voor een intensieve dieptewerking. Het laat je huid stralen en het heeft een jeugdige uitwerking. Daarnaast verbetert het de weerstand en vermindert het de opkomst van rimpels en huidvlekken”, legt Desiree uit.

“Om het huidverouderingsproces te vertragen werk ik met dermashaper. Dit apparaat stimuleert de huid om meer collageen aan te maken. Hierdoor wordt de doorbloeding van de verschillende huidlagen beter. Een zeer succesvolle methode.”

Lanèche
Desiree heeft al sinds haar opleiding een sterke professionele voorkeur voor het merk Lanèche: een Nederlandse schoonheidsproductenlijn. “De producten van Lanèche stimuleren de huid van binnenuit. Ze sporen de huid zoveel mogelijk aan zelf te werken aan herstel en vernieuwing. Ik zie vaak al verandering na één enkele behandeling. Dat vind ik mooi”, zegt Desiree.


Ontspanning en deskundigheid. Dat is waar Beauty by Dees voor staat. “Mensen zijn hier in de eerste plaats welkom voor een verwenmomentje. Even tot rust komen en ontstressen”, vindt Desiree. “Mensen die echt met een huid- of voetenprobleem kampen zijn bij mij aan het juiste adres. Mannen, vrouwen, jong en oud. Iedereen is welkom. De meeste mensen die hier langskomen zijn erg tevreden. Ik heb een trouwe klantenkring, maar ook ruimte voor nieuwe klanten.”

Open dag
Zaterdag 15 november houdt Beauty by Dees een open dag. Iedereen kan dan even om een hoekje kijken. Er is ook een beauty expert van Lanèche aanwezig. Tijdens de open dag zijn er verschillende demonstraties. Denk aan een glycopeelbehandeling en opmaaksessies met make-up van het merk Pui Pui.

Tevens krijgen de bezoekers een leuke goodiebag mee naar huis. Onder de eerste twintig bezoekers wordt ook nog een leuke prijs verloot. Kom zaterdag 15 november dus zeker even langs aan de Krakeendstraat nummer 21!

Beauty by Dees
Krakeendstraat 21
2492 NP Den Haag


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant