Het bekende baritonduo Ernst Daniël Smid en Marco Bakker.
Het bekende baritonduo Ernst Daniël Smid en Marco Bakker.

Bekende baritons in Leidsenhage

Actueel 87 keer gelezen

Leidschendam - In Leidsenhage vinden in de aanloop naar de Kerst diverse gratis activiteiten plaats. Al is het wel de bedoeling dat je voor €5,- even een Gouden Kerstbal aanschaft voor het goede doel. Behalve dat men daarmee kans maakt op €5.000,- shoptegoed in Leidsenhage (en een vrijkaartje krijgt voor het Ice Paradise) steun je daarmee de actie Gouden Kerst die wensen vervult van mensen die dat verdienen of hard nodig hebben. De actie loopt nog t/m 24 december en krijgt ook nog de nodige aandacht op TV West.

Vrijdag 19 december van 13.30 – 16.30 uur rijdt de kinderkersttrein weer door Leidsenhage. Op zaterdag 20 december van 13.30 – 16.00 uur zingen de drie charmante kerstvrouwen ‘The singing Noëlles’ a-capella bij het Gouden Kersthuis.

Op zondag 21 december is het dan koopzondag met tussen 14.30 en 15.30 uur een topoptreden van twee hele grote baritons in Leidsenhage. Ernst Daniël Smid en Marco Bakker verzorgen een concert van ca 30 minuten. Aansluitend steunen zij ook de actie Gouden Kerst met een meet & greet bij het Gouden Kersthuis. Wil je op de foto? Dat kost je een kerstbal!

Concerten en Rudolph
Ook doordeweeks gaan de activiteiten door. Zo komt er maandag 22 december van 13.00 – 16.00 uur een glasblazer in actie. Hij maakt unieke kerstversieringen. In de pauzes worden de producten verloot onder de kopers van een Gouden Kerstbal. Die avond is het een extra koopavond van 19.00 – 20.30 uur. Het orkest van Kunst & Vriendschap verzorgt twee concerten bij het Gouden Kersthuis.

Dinsdag 23 december kun je van 13.30 – 16.30 uur – kerstversiering maken. De winkeliers helpen je met de materialen. Het maken moet je wel zelf doen. Ook dan weer een extra koopavond van 19.00 – 20.30 uur, met deze keer twee concerten van het grote Popkoor Fun4U.

De laatste dag voor kerst, woensdag 24 december, komt Rudolph het brutale rendier van 12.00 tot 16.00 uur in hoogst eigen persoon naar het Gouden Kersthuis in Leidsenhage. Het is het laatste moment om de actie Gouden Kerst te steunen door het aanschaffen van Gouden Kerstballen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant