Afbeelding

De badkamerbeleving van 2015

Algemeen 719 keer gelezen

IN SAMENWERKING MET MAXARO - Een mooie badkamer wil iedereen. Hoe heerlijk is het om na een drukke dag een eigen plek te hebben waar je volledig tot rust komt? Even douchen, even baden. Even met een fris gevoel tot jezelf komen. Een badkamer in 2015 is eigentijds, met accenten op de juiste plek én sanitaire hoogtepuntjes. Een heuse wellnessbeleving.

De allernieuwste trends in badkamerland zijn de 'houtlook' en de 'betonlook'. De houtlook geeft een warme en sfeervolle uitstraling, maar is toch functioneel en praktisch vanwege de tegels. De betonlook is robuust en echt. Een grootformaat tegel is ook helemaal 2015. Met tegels van minstens 60x60, op zowel de vloer als de wand, komt de badkamerruimte volledig tot zijn recht.

Hieronder een greep van mogelijkheden die de 'badkamerbeleving anno nu' helemaal afmaken.

Badkamermeubels
Zogenoemde accentmuren maken de badkamerbeleving helemaal af. Denk bijvoorbeeld aan een ander tegelaccent achter het badkamermeubel, het toilet of in de douchecabine. De totale inrichting van de badkamer is overigens net zo essentieel voor de ultieme beleving. Kranen in dezelfde vorm voor het bad, de wastafel en de douche. Wat dacht je van een perfect afgewerkte douchebak? En hoe mooi is het om je eigen gewenste badmeubel samen te stellen? Modulo heeft op het gebied van badkamermeubels voor ieder wat wils. De samenstelling ligt volledig in jouw handen!

Designkranen
Varono is een A-merk met kwalitatief hoogstaande designkranen. De kranen hebben keroxkeramische binnenwerken, de hoogste kwaliteit die er is. De aansluitingen zijn van softpex voor een hogere flexibiliteit. Ze zorgen voor een hogere doorstroomsnelheid voor extra waterdruk. Kortom: kranen van Varano zijn geen budgetkranen, maar wel super scherp geprijsd voor de superieure kwaliteit die geboden wordt.

Wellness
De ultieme beleving op wellnessgebied is een eigen stoomcabine. Je kunt niet alleen je eigen temperatuur instellen, maar ook naar zelfgekozen muziek luisteren via radio, een externe aansluiting of bluetooth. In de stoomcabine kun je vervolgens je favoriete stoomgeur kiezen. Keuze uit pepermunt, eucalyptus en lavendel! Een stoomcabine van Lusso is alles wat een prima stoomcabine moet hebben. De stoomgenerator is binnen een minuut opgewarmd en de cabine vult zich vervolgens met stoom. Handig aan deze stoomcabine is de eenvoudige, kitvrije installatie.

Image and video hosting by TinyPic

Op de foto hierboven een voorbeeld van de populaire houtlook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant