Het sportieve evenement ging van start met een warming-up, waarbij ook wethouder Nadine Stemerdink aanwezig was (foto Ot Douwes).
Het sportieve evenement ging van start met een warming-up, waarbij ook wethouder Nadine Stemerdink aanwezig was (foto Ot Douwes). Foto: OT DOUWES

Sportieve start van krokusvakantie

Actueel 318 keer gelezen

Leidschendam - Sport en Welzijn (SenW) organiseerde afgelopen maandag in de voorjaarsvakantie weer een gezellige Sport-In voor de jeugd in Leidschendam-Voorburg.

Kinderen van de groepen 3 t/m 8 uit Leidschendam-Voorburg begonnen hun krokusvakantie zo lekker sportief. Sport en Welzijn (SenW) organiseerde deze gezellige sportdag in sporthal De Fluit. Ook voor deze editie werkte SenW weer samen met tal van sport- en beweegaanbieders uit de gemeente.

Het sportieve evenement ging van start met een warming-up, waarbij ook wethouder Nadine Stemerdink aanwezig was. In totaal werd de Sport-In door zo'n 160 kinderen bezocht. Tijdens de Sport-In konden kinderen kennis met tien verschillende sporten. Dat waren deze keer voetbal, gymnastiek, handbal, taekwondo, judo, tennis, badminton, cricket, krav maga en tafeltennis.

Sven Grootscholten, coördinator van de Sport-In: "De Sport-In was het perfecte moment in de vakantie, waarbij de kids lekker konden sporten met vrienden en vriendinnen! Tien heel verschillende sporten, dus een ideale manier om eens een keer wat anders te proberen. Met zo veel verschillende activiteiten en allemaal professionele trainers en leraren was de Sport-In een niet te missen sportfeestje!" .

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant