Afbeelding
De JULIANABAAN

McDonald's een echt familierestaurant

Algemeen 281 keer gelezen

Voorburg - Als je kijkt naar het in de moderne en bekende huisstijl van McDonald's uitgevoerde restaurant zou je niet zeggen dat de McDonald's in winkelcentrum De Julianabaan het oudste restaurant van die keten is in Nederland.

"Nog altijd zijn we een echt familierestaurant", aldus Claudia ter Horst. "Vooral op woensdagmiddag en zaterdag komen hele gezinnen hier gezellig wat eten. Voor de kinderen is er een speelhuisje en een digitale speelvoer, waarop allerlei spelletjes kunnen worden gespeeld en kinderen vrolijk rondspringen." De McDonald's is dan ook bij uitstek geschikt als locatie voor kinderfeestjes. 

De 'Mac' biedt veel meer dan alleen hamburgers, cheeseburgers, kip en Franse frietjes, frisdranken, milkshakes en nagerechten. Zoals bijvoorbeeld vegetarische burgers, een visfilet, wraps, diverse frisse salades, snoeptomaatjes en vers fruit en ook (biologische) melk, vruchtensap, of een verse smoothie. "Je kunt een gezonde, gevarieerde en verstandige keuze maken", geeft Claudia aan.  

Bovendien kun je bij de Mac een lekker ontbijtje nuttigen, compleet met een vers afgebakken croissant, gebakken eitje en bacon, yoghurt met muesli en een verse jus d'orange of smoothie. 

Tot slot is er de eerste maandag van de maand 'Koffie met een Cop' bij de McDonald's aan de Koningin Julianalaan. De wijkagent komt dan tussen 10.00 en 11.00 uur langs, maakt een praatje en drinkt een kopje koffie met wijkbewoners, die dan alles kwijt kunnen wat zij op hun hart hebben.

Meer informatie, tel. 070 – 386 7501
www.mcdonaldsrestaurant.nl/voorburg

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant