Elly uit Voorburg wint een gloednieuwe auto in VriendenLoterij (foto: Roy Beusker).
Elly uit Voorburg wint een gloednieuwe auto in VriendenLoterij (foto: Roy Beusker).

Elly uit Voorburg wint gloednieuwe auto bij VriendenLoterij

Actueel 956 keer gelezen

Voorburg - Een bijzondere verrassing voor Elly uit Voorburg. Zij is één van de winnaars van een gloednieuwe auto. VriendenLoterij-ambassadeurs Irene Moors en Gerard Joling verrasten Elly met het goede nieuws.

Op uitnodiging van de VriendenLoterij werd Elly nietsvermoedend ontvangen bij het Apollo Hotel in Vinkeveen, waar haar samen met andere winnaars van de VriendenLoterij, een luxe luncharrangement stond te wachten. Wat Elly niet wist, is dat zij naar huis ging met een gloednieuwe Volkswagen Polo. VriendenLoterij-ambassadeurs Irene Moors en Gerard Joling verzorgden de grote onthulling.

Elly (72) was blij verrast: "Wat is dit geweldig om mee te maken. Ik ben heel blij met de auto."

Niet alleen Elly viel in de prijzen. Ook alle andere aanwezige winnaars van de VriendenLoterij, die nietsvermoedend naar Vinkeveen waren afgereisd, gingen naar huis met een gloednieuwe Volkswagen Polo. In totaal zijn er in de laatste trekking van de VriendenLoterij 43 auto-winnaars.

Uitreiking bij RTL 4
De uitreiking in Vinkeveen is zondag 20 januari te zien in het televisieprogramma 'VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4. Ook is er maandag aandacht voor de uitreiking in 'Koffietijd', dat om 10.00 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Bij de VriendenLoterij gaat de helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers naar 50 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant