Afbeelding
DE JULIANABAAN

Take C'hair voor perfect haar

Actueel 430 keer gelezen

Voorburg - Life isn't perfect, but your hair can be' is de slogan van dames- en herenkapsalon Take C'hair aan de Koningin Julianalaan 341 in Voorburg in winkelcentrum De Julianabaan. 'Bij ons kunt u kwaliteit verwachten in een moderne en gezellige ambiance. Onze topstylisten vertalen de laatste trends naar een coupe die bij u past.' 

Een van de topstylisten in deze sfeervolle kapsalon is DJ van den Hazenkamp, hij runde ruim 16 jaar een succesvolle salon in Hoek van Holland. Nu het tijd werd voor een nieuwe uitdaging is hij gestart als ondernemer bij Take C'hair in Voorburg. 

"Dames, heren en kinderen kunnen hier terecht voor alles: knippen, stylen, kleuren, een permanentje, of watergolven", laat DJ weten. "Onze klantenkring loopt heel erg uiteen van jonge gezinnen tot senioren." 

Take C'hair werkt met de professionele producten van Olaplex, Schwarzkopf Professional en de nieuwe VEGAN productlijn Authentic Beauty Concept. "ABC is helemaal op basis van vegan ingrediënten", vertelt DJ. "Vrij van siliconen, sulfaten en parabenen. Een heerlijk product om haar te stylen, verzorgen en beschermen en goed passend bij de noodzaak om beter met onze planeet om te gaan!

Wilt u kennis maken met DJ? De salon is open op dinsdag t/m zaterdag, met of zonder afspraak bent u van harte welkom! 
Een afspraak maken kan telefonisch of 24/7 online via www.take-chair.nl, graag tot ziens! 

Meer informatie: 
tel. 070-3692828 
www.take-chair.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant