Logo hetkrantje-online.nl
Door: Ronald Lamping.
Door: Ronald Lamping.
COLUMN

PUSSY, PUSSY

  •   keer gelezen   Column

Toen Obama ons land bezocht, zakten we zo ver in het slijm, dat de Oosterscheldekering dicht moest. Aanwezige betonharde managers, genadeloze ceo`s en meedogenloze politici transformeerden van niets ontziende despoten tot bibberende schoothondjes. Geen Nederlander die daar een grotere hekel aan heeft dan ik.

Ik heb geen enkel talent om me onderdanig te gedragen. Bij niemand. Tracht altijd fatsoenlijk te zijn. Dat wel. Tegen alle rangen en standen. Slaafs en kruiperig gedrag doen me kotsen. Walg van de blinde dweepzieke stakkers, die zichzelf tot op het bot verloochenen om in andermans gevlei te komen.

Vind ons koningshuis een belegen sprookje. In termen van onze kroonjuwelen aan zuivel, extra belegen. Heb er totaal niets mee. Ook niets tegen. Ze doen maar. Maar dan de ontvangende burgemeesters, wethouders, raadsleden, museum directeuren, of weet ik veel wie. Knikkende knieën en dunne poep als Willem of Max zich meldt. Nederig met slappe ruggengraat en balen meel in de bek. Daarbij de uitdrukkelijke opdracht niet uit jezelf tegen Willem te praten, maar wachten tot hij iets zegt of vraagt. Of je anno 2017 geschift bent. Doe effe lekker normaal, wil je? Wat een achterlijke, denigrerende waanzin. Gebaseerd op wat?

Niemand, helemaal niemand, is op grond van geboorteplaats, milieu of baan meer dan u of ik. Niemand! Minder kan wel. Pedofielen, criminelen, psychopaten en andere miskleunen van de natuur hebben zichzelf uit de gangbare maatschappij gewerkt. Die pruim ik niet.

Hoorde pas nog van eng gedrag op een nieuwjaarsreceptie. Zwarte-pakken-orgie. Hangen rond bazen, contact zoeken en vleien. Over het oppoetsen van zaal en……koffieapparaten. Inclusief nieuwe kopjes uit de doos. Omdat de directie kwam. Om over je nek te gaan. Geloof me, ook die directeur veegt na de stoelgang gewoon z`n kont af. Hopelijk wast hij de handen.

Nu krijgen 'we' Trump. Hufter eerste klas. Goede president of niet. Hij blijft een onbeschofte proleet die luidkeels propageerde dat je vrouwtjes best in hun 'pussy' mag grijpen. Om daarna te blèren, dat hij als beroemdheid alles met vrouwen kan doen wat hij wil.

Snel werd het weggezet als 'kleedkamertaal'. Die Trump komt vast wel eens naar ons land. En dan staan ze er weer. De weekdieren, aalgladde palingen, strooplikkende gladjanussen en hielenlikkende overheidsdienaren. Minzaam knikkend en buigend als riet in een zware storm. Amechtig op zoek naar een selfie of ander gedenkwaardig moment met deze ongelikte beer. Overheidsdienaren en andere zichzelf belangrijk voelende 'hanggroepaanbidders'. Dan tellen fatsoen en decorum niet meer. Dit soort schlemielen gooit hun beschaafdheid over de schutting. Enkel en alleen om dweepziek een onderdeel te zijn van hun uitgeserveerde vedette.

Zie nog 'bekend Nederland' op een hijgerig selfie staan met Badr Hari. De engerd, bij wie in de hersenen de frontale kwab ontbreekt. Een manco dat het schrijnend te kort aan sociaal gedrag en impulsbeheersing verklaart. Zie nog Twan Huys op tv kleverig Holleder op het schild hijsen. Triest en eng. Waarschuw de dames als Trump zich ooit meldt. Voeg een onderdeel toe aan uw gehuurde outfit. Wat?

Een kuisheidsgordel

Meer berichten