Logo hetkrantje-online.nl
<p>Andrew Wright is cantor-organist van de Koningkerk, een internationaal concertpianist en pianodocent. </p>

Andrew Wright is cantor-organist van de Koningkerk, een internationaal concertpianist en pianodocent.

Pianorecital ‘Bal masqué’ van Andrew Wright in Koningkerk

  •   keer gelezen   Cultuur

Voorburg - De maandelijkse lunchconcerten in de Voorburgse Koningkerk gaan weer van start. Het nieuwe seizoen 2021-2022 opent op 26 september met een feestelijk pianoconcert door Andrew Wright.

Andrew Wright is cantor-organist van de Koningkerk, een internationaal concertpianist en pianodocent. Deze week verhuist er een uitstekende Yamaha concertvleugel van Gouda naar Voorburg en in het lunchconcert bespeelt Andrew Wright deze vleugel. Het programma voor dit concert heeft de passende titel ‘Bal masqué’ (gemaskerd bal) gekregen. Naast de ‘Suite Bergamasque’ van Claude Debussy, het ‘Carnaval op. 9’ van Robert Schumann beleeft het stuk ‘Mascarades’ van Roel van Oosten zijn première. Het lunchconcert begint om 12.00 uur, duurt een uur en de toegang is gratis.

Via de website van de lunchconcerten www.muziekindekoninkkerk.nl kunt u het concert digitaal zowel live als achteraf beluisteren. Als u fysiek wilt komen luisteren kunt u zich aanmelden via www.muziekindekoninkkerk.nl of door voor het concert in de kerk een aanmeldformulier in te vullen. Men dient wel beschermd te zijn tegen corona. Iedereen is welkom voor dit feestelijke pianoconcert van Andrew Wright. Als u op de hoogte wilt blijven van de maandelijkse lunchconcerten kunt u dit ook op facebook volgen.

Meer berichten