Thijs Kemperink in 'Eerlijk duurt het kortst!' (foto: Frank Visschedijk).
Thijs Kemperink in 'Eerlijk duurt het kortst!' (foto: Frank Visschedijk). Frank Visschedijk
theater

Cabaretvoorstellingen in Het Veur Theater

Cultuur 153 keer gelezen

Leidschendam - Ook in oktober is er weer volop cabaret in het Het Veur Theater. Al deze voorstellingen beginnen om 20.30 uur. Bestel kaartjes à €16,50 op www.hetveurtheater.nl.

Thijs weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen, een eerlijke mening hebben en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Is liegen niet veel beter soms? Brengt dat je niet veel verder? Thijs twijfelt. Gaat hij de hele avond eerlijk zijn of wordt het een ode aan de leugen? Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst. Thijs is oprecht blij dat u deze avond samen met hem komt beleven. Eerlijk waar! Eerlijk duurt het kortst! Thijs komt op zaterdag 23 oktober naar Het Veur Theater.Na 30 jaar in Tilburg ontdekte comedian Bas Birker wat hij eigenlijk al heel lang wist: hij werd geboren in het verkeerde land. En dus besloot hij om een paar kilometer naar het zuiden te trekken. Met een cultuurshock, een drankprobleem en een carrière tot gevolg. De Belg (tegen wil en dank) komt op vrijdag 22 oktober naar Het Veur Theater.

In Saampies benoemt Vlamousse totdat er niks meer te benoemen valt. “Maak het bespreekbaar”, is het credo. Geen onderwerp te pijnlijk voor Vlamousse. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd. Er moet gewoon het één en ander opgehelderd worden; kunnen we daarna saampies verder. Saampies!  Op donderdag 28 oktober te zien in Het Veur Theater. 

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Hij neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht. Best of van Tobi Kooiman is op vrijdag 29 oktober te zien in Het Veur Theater.

Uit de krant

Uit de krant