Yolande van den Berg en Gelske van der Duin vertolken door Yolande op muziek gezette Zuid-Afrikaanse gedichten (foto: Jos Wesdijk).
Yolande van den Berg en Gelske van der Duin vertolken door Yolande op muziek gezette Zuid-Afrikaanse gedichten (foto: Jos Wesdijk). Jos Wesdijk

Lunchconcert Duo Duin en Berg met Afrikaanse poëzie

vr 29 okt 2021, 13:30 Cultuur

Voorburg - Op zondag 31 oktober kunt u in de Koningkerk aan de Bruijnings Ingenhoeslaan 2 in Voorburg komen luisteren naar een concert van Duo Duin & Berg.

Samen met hen gaat u op reis door Zuid-Afrika. Yolande van den Berg (piano) en Gelske van der Duin (zang) vertolken door Yolande op muziek gezette Zuid-Afrikaanse gedichten. De muziek en de teksten worden gecombineerd met natuurfoto’s van fotograaf Koos van Niekerk op de beamer. Het concert begint om 12.00 uur en de toegang is gratis. Vooraf is er een boterham; na het concert is er een vrijwillige inzameling voor de kosten en een hapje en een drankje om gezellig na te praten.

U kunt zich aanmelden via www.muziekindekoningkerk.nl. Door die inschrijving kunnen de organisatoren van de lunchconcerten zicht houden op het aantal bezoekers en de beoogde concertbezoekers direct informeren als de overheidsregels rond Corona tussentijds zouden veranderen. Op basis van overheidsregels zijn zij nu verplicht om bezoekers bij binnenkomst te vragen om de Corona QR-code te laten zien (digitaal of op papier), waaruit blijkt dat u beschermd of getest bent.

Via www.muziekindekoningkerk.nl kunt u het concert digitaal, zowel live als achteraf beluisteren. Op www.duoduinenberg.nl staat al een voorproefje van dit programma.

Uit de krant