Logo hetkrantje-online.nl
Ellis Groenevelt en Ronald Meijers verrichten de openingshandeling van ITS AV-solutions (foto: Beguin Media Totaal / Michel Groen).
Ellis Groenevelt en Ronald Meijers verrichten de openingshandeling van ITS AV-solutions (foto: Beguin Media Totaal / Michel Groen).
ONDERNEMER VAN DE WEEK

ITS AV-solutions: presenteren en informeren met displays en touchscreens

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Leidschendam - Met de slogan ‘Wij de techniek, u bereikt uw publiek!’ ging ITS AV-solutions, de dochteronderneming van ITS IT-services, donderdag 27 februari onder luid tromgeroffel van start. Dit Leidschendamse bedrijf aan de Nieuwstraat biedt moderne middelen en ondersteuning bij het doelgericht communiceren. Of dat nu gaat om displays in de etalage, winkel of aan de receptie, bij ITS AV-solutions draait het om informeren en presenteren.

Ellis Groenevelt en Ronald Meijers vormen de directie van ITS IT-services, het moederbedrijf van ITS AV-solutions. Ronald ging 32 jaar geleden van start aan de Burgemeester Sweenslaan met zijn ICT-bedrijf. 25 Jaar geleden sloot Ellis zich aan bij het snelgroeiende bedrijf. Twintig jaar geleden verhuisden zij naar het moderne pand aan de Nieuwstraat 6B. ITS IT-services richt zich op basis- en middelbare scholen waar ICT-voorzieningen zoals touchscreens en digiboards al jaren niet meer weg te denken zijn uit de klaslokalen en op de gangen. Niet alleen de schermen, maar ook de gehele ICT-omgeving en het netwerkbeheer worden verzorgd door ITS IT-services. Het team is gestaag doorgegroeid en bestaat inmiddels uit 35 mannen en vrouwen.

Onderwijs én zakelijke markt
Ellis merkte dat er steeds meer vraag kwam vanuit de zakelijke hoek voor communicatiemogelijkheden via touchscreens en displays. Zij heeft zich de afgelopen periode beziggehouden met de ontwikkeling van het nieuwe bedrijf, ITS AV-solutions. Dit nieuwe bedrijf biedt juist die communicatiemiddelen voor horeca, overheden en kleine tot middelgrote bedrijven. “We hoorden regelmatig op scholen waar onze schermen hangen dat er ouders zijn die ook zo’n scherm zochten voor hun onderneming. Daar zijn wij over na gaan denken en nu bieden we een groot aantal toepassingen met deze schermen.” Ellis en Ronald besloten dat in een aparte onderneming de meerwaarde van het product beter tot zijn recht zou komen.

Nooit meer saai vergaderen
ITS AV-solutions biedt oplossingen voor bedrijven die klanten of medewerkers op een dynamische manier willen informeren. Intern om het personeel op de hoogte te houden en extern om de relatie met klanten, bezoekers of cliënten te versterken. ITS AV-Solutions denkt graag mee over de inzet van de AV-oplossing. Een voorbeeld is een receptie-tv waarop bezoekers direct het laatste nieuws over het bedrijf kunnen zien. Of een scherm in een bedrijfsrestaurant of bij de koffieautomaat waarop de interne vacatures worden gepresenteerd en een nieuwe collega wordt voorgesteld. De touchscreens kunnen dienen als webshop in de shop. Klanten kunnen dan fysiek in de winkel online producten zien of direct bestellen. Het is ook mogelijk om de schermen in te zetten tijdens saaie vergaderingen om bijvoorbeeld schermen te delen of door ze te gebruiken als interactief whiteboard. De toepassingsmogelijkheden zijn oneindig, waarbij ITS AV-solutions adviseert, installeert en ondersteunt.

Opening samen vieren
Om de start van het nieuwe bedrijf te vieren, biedt ITS AV-solutions een mooie openingsaanbieding. Zij bieden nu een informatiescherm inclusief jaarabonnement voor narrowcasting-platform en basisinrichting in de eigen huisstijl vanaf € 1.250,-. De prijs is afhankelijk van de gewenste beeldschermgrootte, inclusief muurbeugel en bevestiging op locatie, exclusief BTW 21%.

Meer informatie: www.its-avsolutions.nl.

Meer berichten