Logo hetkrantje-online.nl
ONDERNEMER VAN DE WEEK

The Smile Gallery: Tandheelkundige zorg in een ontspannen omgeving

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Voorburg - ‘Met een glimlach naar de tandarts’, dat is de slogan van The Smile Gallery in Voorburg. Deze tandartspraktijk is eind april geopend en biedt algemene- en esthetische tandheelkunde en implantologie. Bij The Smile Gallery voelt men zich meer gast dan patiënt.

The Smile Gallery is de gezamenlijke droom van Daniel Ochoa en Eszter Koletics. Zij ontmoetten elkaar tijdens hun postdoctorale studie aan de New York University College of Dentistry en hebben samen in Peru gewerkt, waar Daniel de derde generatie uit een tandartsfamilie is. Zij waren op zoek naar een nieuwe uitdaging en een nieuwe locatie.

Waarom dan Nederland? Beiden zijn hier een keer op vakantie geweest en het mooie, schone en goed georganiseerde land sprak hen aan. Zij zijn inmiddels 1,5 jaar in Nederland, spreken de taal goed en wilden, nadat zij in verschillende praktijken hebben gewerkt, heel graag hun eigen praktijk openen. Hun oog viel op het voormalige gemeentekantoor aan de Rozenboomlaan. “Deze locatie sluit nauw aan bij de uitstraling die wij in onze tandartspraktijk nastreven: een familiaire praktijk in een rustige en ontspannen omgeving.”

De mooie lichte ruimte is volledig verbouwd waarbij de inrichting van entree, wachtkamer en behandelkamer rust en vertrouwen uitstraalt. Bij binnenkomst kunnen de gasten hun handen desinfecteren en tandenpoetsen waarna zij plaats nemen in de gezellige loungehoek.

“Wij vinden het belangrijk dat wij onze patiënten een grote diversiteit aan tandheelkundige behandelingen kunnen aanbieden waarbij het onze prioriteit is dat de patiënt zich op zijn of haar gemak voelt,” vertelt Eszter. De algemene tandheelkundige zorg bestaat uit de periodieke controle, het behandelen van cariës, wortelkanaalbehandeling, mondhygiëne en preventie. Daarnaast kan men bij The Smile Gallery terecht voor esthetische tandheelkunde. Met behulp van innovatieve technieken, uitmuntende materialen en jarenlange ervaring zorgt Eszter voor een mooie lach.

Daniel is een expert in implantologie. Hij is een gedreven tandarts die niet alleen gelooft in het behandelen van het gebit, maar ook in het verbeteren van de levenskwaliteit van zijn patiënten. Zijn werk richt zich op het vervangen van ontbrekende tanden en kiezen door tandheelkundige implantaten en het herstellen van de functie van het gebit. Een implantaat is een kunstwortel ter vervanging van een verloren tand of kies. Daniel heeft veel ervaring in het zorgvuldig uitvoeren van deze specialistische behandeling.

The Smile Galery beschikt over zes moderne behandelkamers. Daarnaast beschikt de kliniek over een volledig uitgerust digitaal tandtechnisch laboratorium en een intra-orale scanner waarmee de mondholte driedimensionaal in beeld wordt gebracht. “Doordat we alles in eigen hand houden is de lijn tussen patiënt en technicus zeer kort. Zo krijgt de patiënt een optimaal esthetisch resultaat en een kortere behandeltijd.”

Voor een betere diagnose en behandelplanning, maken zij begin- en eindfoto’s in de Smile Design Photography Studio. Eszter en Daniel zijn trots dat zij als één van de eerste klinieken in Nederland gebruik maken van de Cerec Primemill, de nieuwste CAD-CAM-technologie. Hiermee is het mogelijk om facings, kronen en bruggen te ontwerpen en binnen enkele minuten te fabriceren.

The Smile Gallery bevindt zich aan de Herenstraat 1 in Voorburg. Bel 070 200 22 81 of +31 6 42 45 84 24 voor het maken van een afspraak. Meer informatie op: www.thesmilegallery.nl.

Meer berichten