Logo hetkrantje-online.nl
<p>Ter ere van het 20-jarig jubileum ontving John van Zijl bloemen van zijn compagnons Kelvin en Fabio (foto: Inge Koot). </p>

Ter ere van het 20-jarig jubileum ontving John van Zijl bloemen van zijn compagnons Kelvin en Fabio (foto: Inge Koot).

ONDERNEMER VAN DE WEEK

Schildersbedrijf Van Zijl zorgt al twintig jaar voor tevreden klanten

  •   keer gelezen   Ondernemer in Beeld

Leidschendam - Mond-tot-mondreclame is voor Schildersbedrijf Van Zijl de manier waarop hij sinds zijn start 20 jaar geleden klanten binnenhaalt. Toch wil hij graag zijn verhaal vertellen in Het Krantje nu hij dit mooie jubileum heeft bereikt. Zijn carrière als zelfstandig schilder ging destijds ook van start met een interview in deze krant.

“Dat artikel in het Krantje heeft mij heel goed op weg geholpen”, vertelt de gedreven ondernemer John van Zijl. “Maar daarna ging het eigenlijk vanzelf.” Toen John 20 jaar geleden voor zichzelf begon had hij al 10 jaar ervaring opgedaan bij een Leidschendams schildersbedrijf. Met daarbij een economische opleiding en het middenstandsdiploma op zak ging John met veel enthousiasme van start met zijn Schildersbedrijf Van Zijl. Door positieve reacties van klanten die hem weer aanbevolen bij vrienden en kennissen bouwde hij zijn bedrijf op. Pas sinds 5 jaar heeft hij een website waardoor hij ook regelmatig via dat medium aanvragen voor een offerte binnenkrijgt. “Je merkt wel dat mensen meerdere offertes opvragen op die manier. Maar ik zeg altijd: ik ben niet de goedkoopste maar wel de beste”, aldus een lachende John.

In 2017 is John een vaste samenwerking aangegaan met zijn zoon Kelvin en diens compagnon Fabio. “Zij werken als ZZP’er maar eigenlijk doen wij elke klus momenteel met z’n drieën.” Kelvin en Fabio hebben samen de schildersopleiding gedaan. John merkte al snel dat zij deze bewuste keuze heel goed in de praktijk kunnen brengen. “Zij werken super netjes. Ik heb alle vertrouwen in hen en dat is best bijzonder voor mij als Pietje precies.”

Schildersbedrijf Van Zijl is in te huren voor al het binnen- en buiten schilderwerk. Zij hebben deze werkzaamheden uitgebreid met het aanbrengen van renovatievlies. Renovatievlies of renovlies is een behangsoort uitermate geschikt voor de afwerking van wat oudere wanden. Hierdoor is het niet meer nodig om de wand te laten stuken. Het vlies is ook uitstekend toepasbaar op behangklare wanden in nieuwbouwwoningen. Voor het plakken van het vlies worden de wanden geschuurd en geplamuurd. Dat is noodzakelijk voor een glad eindresultaat. Na het aanbrengen van het renovlies kan het behang in elke gewenste kleur overgeschilderd worden.

Schildersbedrijf Van Zijl werkt met name voor particulieren maar ook bedrijven en Verenigingen van Eigenaren weten het bedrijf te vinden. Daarnaast werkt hij samen met de Bruijn en Tak Makelaardij uit Voorburg. John van Zijl gebruikt met name met de verschillende verfsoorten van Sigma Coatings. Sigma Coatings staat voor superieure verven en coatings die zorgen voor een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing. Daarbij streeft Sigma Coatings naar een zo laag mogelijke belasting van het milieu.

John, Kevin en Fabio van Schildersbedrijf Van Zijl leveren kwaliteit, zijn altijd op tijd, komen hun afspraken na en bieden een stukje nazorg. “Wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. De beste reclame is ons werk en dat zorgt al 20 jaar voor tevreden klanten. Daar zijn wij trots op.”

Ter ere van het 20-jarig jubileum vindt u in Het Krantje van deze week een interessante aanbieding. Meer informatie: www.schildersbedrijfvanzijl.nl of bel 0654756681 voor het maken van een afspraak.

Meer berichten